Super Concurs „AVENTURESCU te trimite in vacanță”

0

Dragă călătorule,

Aventurescu aniversează 100.000 fani pe pagina oficială de Facebook și pentru că îți place să te plimbi, dorim să te recompensăm punând la bătaie 3 SUPER PREMII prin care te trimitem în vacanță!

Ce poți câștiga?

1 x Croazieră de 5 zile în Mediterană pentru 2 persoane cu Croaziere.co și Costa Pacifica în valoare de 600 euro!
1 x Voucher Vola.ro în valoare de 300 euro!
1 x Experiență de 2 nopți pentru 2 persoane pe Domeniul Mikes din Zăbala în valoare de 200 euro!

Cum te înscrii la concurs?

1. Adaugi un comentariu cu hashtag #AventurescuTeTrimiteÎnVacanță la postarea de pe Facebook

și te abonezi la newsletter-ul Aventurescu să primești oferte de vacanță la super prețuri!


Condiții înscriere

- Adaugi un comentariu la postarea de pe Facebook cu hashtag-ul #AventurescuTeTrimiteÎnVacanță și te abonezi la newsletter-ul Aventurescu să primești oferte de vacanță la super prețuri. Adresele de email vor fi verificate in baza de date.
- Participarea la concurs este deschisă tuturor cetățenilor români cu vârsta de minim 18 ani și domiciliați în Romania.
- Înscrierile la concurs se pot face până la data de 23.04.2017, ora 23:59.

Cum sunt alesi câștigătorii?

- Cei 3 câștigători vor fi aleși în termen de maxim 3 zile de la finalizarea concursului, prin tragere la sorți online în baza comentariilor de pe Facebook și a adresei de email folosita pentru abonarea la newsletter.
- Câștigătorii vor fi anunțați public pe pagina de Facebook, contactați prin mesaj privat pe Facebook și prezentați în acest articol.

Exonerare de răspundere

- RO: Prin participarea la acest concurs, întelegi și ești de acord că acest concurs NU este sponsorizat, asociat sau administrat de către Facebook și furnizezi informații administratorul acestei pagini, NU către Facebook.
- EN: This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with Facebook. You understand that you are providing your information to the owner of this Facebook page and not to Facebook.
- Vezi regulamentul oficial al concursului Aventurescu.


Detalii premii

1 x Croazieră de 5 zile în Mediterană pentru 2 persoane cu Costa Pacifica și Croaziere.co în valoare de 600 euro

Croaziere.co îți oferă un itinerariu de 5 zile în Marea Mediterană în care vei vizita Savona, Barcelona, Marsilia si Ibiza.


Îmbarcare: 20 septembrie 2017 din portul Savona (langa Milano)

Condiții premiu:
Croaziera de 5 zile cu Costa Pacifica pentru 2 persoane in cabina interioara dubla. Premiul include croaziera cu cele 3 mese principale + gustari intre mese, bauturi (cafea, apa, ceai, sucuri naturale) pe perioada micului-dejun si a pranzului in zona de self serrvice, taxele portuare si activitati la bordul vasului.

Premiul nu include:
Biletul de avion către Milano (aproximativ 40-60 euro), transferul Milano-Savona, tips-ul la bord/gratuities (10 euro/pers/zi).

Croaziere.co este reprezentant direct al companiilor de croazieră. Preturile afisate pe site-ul www.croaziere.co includ taxele portuare si guvernamentale. Colaborând cu majoritatea companiilor de croaziere, portofoliul nostru este foarte larg și oferim itinerarii oriunde în lume.

1 x Voucher Vola.ro în valoare de 300 euro

Vola.ro îți oferă un voucher în valoare de 300 euro pentru achiziționarea unui city break în una dintre destinațiile disponibile pe site-ul Vola.ro.

Condiții folosire voucher:
Voucher-ul se poate folosi o singură dată în perioada Mai-Octombrie 2017 și se aplică în momentul rezervării online pentru orice destinație disponibilă pe Vola.ro pentru 2 sau mai multe persoane.

Vola.ro este agenția de turism online care te ajută să îți plănuiești călătoriile într-un mod sigur și ușor.

Cu ajutorul platformei online și a agenților din Call Center care răspund 24/7, Vola.ro stă la dispoziția tuturor celor care caută cele mai bune oferte de bilete avion pentru mii de zboruri interne sau internaționale, camere de hotel, city break-uri sau vacanțe.

1 x Experiență de 2 nopți pentru 2 persoane pe Domeniul Mikes din Zăbala în valoare de 200 euro

Calcă pe urmele nobilimii și răsfață-te de luxul oferit de Domeniul Mikes din Zăbala.

Casa de oaspeți The Machine House te așteaptă cu camere open-space dotate cu cadă tip insulă, dușuri-vitrină de 2 persoane și șemineu în cameră ca să nu-ți lipsească nimic.

Condiții premiu:
Perioada în care se pot utiliza cele 2 nopți oferite în acest concurs este aprilie-iunie 2017, septembrie-decembrie 2017, între duminică și joi (inclusiv cu check-out vineri) cu excepția perioadelor speciale de sărbătoare (Paste, 1 Mai, Rusalii, Sf. Andrei, Ziua Națională și Revelion).

Camerele disponibile sunt GREEN, RED, BLUE și YELLOW. Rezervarea poate fi flexibilă (se poate schimba data) dacă se anuntă cu cel puțin 3 săptămâni înaintea sejurului.

Serviciile incluse sunt:
Cazare 2 nopti cu mic-dejun, welcome drink, Wi-Fi, parcare, barcă pe lac și biciclete pe domeniu.

Aventurescu este recomandat de
Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.