Tarife promotionale la zboruri catre Amsterdam cu KLM, 102 euro dus-intors!

1

In perioada martie-mai 2018 gasesti bilete de avion la KLM spre simpaticul Amsterdam la 102-103 euro, la agentiile online sau 110-111 euro direct pe site-ul companiei aeriene. Promotia dureaza pana pe 19 ianuarie, insa biletele la preturi mici se epuizeaza destul de repede. Nu sta prea mult pe ganduri!

Dupa ce am testat un city break similar, iti putem spune ce buget de calatorie am avut pentru 3 zile in Amsterdam, si ca sa nu faci o gaura in portofel, iata ce activitati si locuri gratuite exista in Amsterdam. Nu uita sa citesti acest articol interesant despre curiozitatile capitalei Olandei. Ce inseamna steagul XXX?

PS. Pretul de 102-103 euro il gasesti pentru cautarea biletelor cu 2 pasageri.

MARTIE 2018

 

APRILIE 2018

 

MAI 2018


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Un comentariu

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.