Tarife promotionale la zboruri catre nordul Thailandei, Chiang Mai: 388 euro dus-intors cu Qatar Airways!

0

Pana pe 14 februarie 2018 Qatar Airways are din nou oferta. De data aceasta se gasesc preturi extrem de bune catre nordul Thailandei chiar la inceput de sezon uscat in noiembrie. Acest pret este valabil doar pentru biletele achizitionate pentru 2 persoane.

Thailanda nu inseamna doar plaja, in nord gasesti cu totul alta lume. In apropiere de Chiang Mai poti vedea jungla, elefanti in propriul habitat, sute de temple, iar preturile sunt mult mai mici fata de Bangkok sau sudul tarii.

Dupa 5 saptamani petrecute in Chiang Mai de-a lungul a 2 vizite, am strans o serie de articole ce te pot ajuta la organizarea vacantei, dar si un traseu detaliat cu bugetul de calatorie pentru o vacanta in Thailanda in care poti vizita atat nordul cat si sudul.

10 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa mergi in Chiang Mai
Recomandari de cazari si restaurante in Chiang Mai
Ce poti vizita in Chiang Mai si in imprejurimi
Buget de vacanta DIY: 11 zile in Thailanda

 


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.