Aventurescu.ro, cel mai mare site de vacante pe cont propriu, impreuna cu echipa Croaziere.co, partenerul nostru oficial, te trimit din nou in vacanta, GRATIS! Inscrie-te la concursul nostru si poti castiga o croaziera premium in valoare de 1200 euro prin Spania, Italia si Franta! Succes si vacanta frumoasa! Princess Cruises este una dintre cele mai bune companii de croaziere premium, iar Croaziere.co este reprezentant direct Princess Cruises in Romania.

Aventurescu.ro, sursa ta numarul 1 in domeniul ponturilor pentru vacante pe cont propriu, impreuna cu echipa Croaziere.co, partenerul nostru oficial in domeniul croazierelor si experientelor unice pe mare, punem la bataie un Giveaway prin care oferim o croaziera de o saptamana prin Spania, Italia si Franta, in valoare de 1200 euro. Furnizorul de croaziere este Princess Cruisesimbarcarea se face in Barcelona, iar debarcarea in Roma. Pe langa Barcelona, vei descoperi si alte bijuterii,  precum Gibraltar, Marsilia, Genova, Florenta si Roma.

 

1. CONDITII PARTICIPARE CONCURS [GIVEAWAY]. SUNT 3 PASI SIMPLI PENTRU A TE INSCRIE LA CONCURS:

Se considera inscriere valida la concurs daca indeplinesti toate cele 3 obiective de mai jos:

1. DAI FOLLOW PE INSTAGRAM conturilor Croaziere.co si theSealands pentru cele mai exclusiviste oferte de croaziere si yacht-uri de lux.

2. TE ABONEZI la canalul de Youtube Aventurescu, activezi notificarile ca sa primesti urmatoarele vlog-uri, concursuri si ponturi pentru vacante cu bani putini.

3. INTRI PE PAGINA NOASTRA de Facebook si LASI UN COMENTARIU la postarea cu acest Giveaway, cu raspunsul la intrebarea "De ce vrei sa mergi intr-o croaziera?".


 

2. TERMENI SI CONDITII CONCURS - PARTICIPARE, DESFASURARE, ELIGIBILITATE, PROTECTIA DATELOR PERSONALE

1. Acest concurs (Giveaway) este creat si administrat strict de catre Aventurescu.ro.

2. Concursul se desfasoara in perioada 21 iunie -3 iulie 2023.

3. Este considerata inscriere valida un singur comentariu de la acelasi utilizator. Mai multe comentarii de la acelasi utilizator anuleaza inscrierea in concurs. Castigatorul va fi ales pe 3 iulie 2023, in baza extragerii aleatorii din comentariile de la postarea de pe pagina noastra de Facebook, iar anuntarea publica a castigatorului se va face pe 4 iulie 2023 pe pagina noastra de Facebook si pe contul de Instagram Croaziere.co. Castigatorul va fi contactat printr-un mesaj pe Facebook. In cazul care castigatorul nu poate fi contactat, extragerea va avea loc din nou.

4. La acest concurs pot participa numai cetatenii romani cu varsta de peste 18 ani, avand domiciliul in Romania.

5. Premiul oferit este valabil pentru 2 adulti, castigatorul + inca o persoana. Premiul nu este transmisibil.

5. RO: Acest concurs (giveaway) nu este administrat, suportat sau sponsorizat de catre Facebook. Orice informatie furnizata de catre utilizatori se face catre Aventurescu.ro si Croaziere.co, nu catre Facebook. Orice sugestii, reclamatii sau cereri de informatii se fac catre Aventurescu.ro si Croaziere.co. Prin participarea la acest concurs esti de acord cu termenii si conditiile.

EN:This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with, Facebook. You understand that you are providing your information to Aventurescu.ro & Croaziere.co and not to Facebook. By participating in this promotion you agree to a complete release of Facebook from any claims.

6. Colectarea datelor personale: Informatiile colectate prin intermediul acestei pagini (adresa de email) sunt folosite strict in vederea abonarii la newsletter-ul Aventurescu si inregistrarea la concurs, pentru care utilizatorul isi da acordul in prealabil. Adresa de email a utilizatorului nu va fi partajata altor servicii terte.


3. TERMENI SI CONDITII CROAZIERA

Plecare: 09 septembrie 2023

Clasa tarifara: Standard

Furnizor/operator croaziera: Princess Cruises

Nume Vas: Enchanted Princess

Imbarcare/Debarcare: imbarcare in Barcelona, debarcare in Roma.

Viza: Pentru acest itinerar nu aveti nevoie de viza. Documentul de calatorie obligatoriu: pasaport cu valabilitate minim 6 luni.

Ce nu este inclus: asigurarea medicala, biletul de avion pe ruta Romania-Barcelona si retur Roma-Romania si transferul la /de la portul de imbarcare.

NOTA: Rezervarile si plata biletelor de avion si/sau transferurilor se fac personal de catre castigator.

Pentru informatii suplimentare despre aceasta croaziera, taxe, vas si itinerar, puteti contacta echipa Croaziere.co

 

PARTENERI

 

Asadar, cine vor fi norocosii care vor naviga in septembrie pe unul dintre cele mai noi vase Princess Cruises?

Inscrie-te la concurs si fii pe faza! Urmareste paginile de Facebook Croaziere.co si Aventurescu.


Aboneaza-te la canalul nostru de Youtube si urmareste aventurile noastre!


Succes!  Echipa Aventurescu.ro

 

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend