Toate destinatiile de TOP ale Spaniei si Portugaliei intr-o vacanta la pret bun! 9 zile prin Porto, Ibiza, Lisabona, Cadiz, Mallorca si Sevilia, 1209 euro/p (pretul include zbor dus-intors, cazare cu 3 mese/zi + bauturi, transfer aeroport si taxe)

0

PRET

1209

€/p

DURATA

9 zile

PLECARE

21 noiembrie 2024

DIN PORTUL

Paris (Le Havre)

PE VASUL

Norwegian Pearl

COMPANIA

Norwegian

Asta e cel mai mic pret pe care o sa-l gasesti in Romania pentru o CROAZIERĂ DE 9 ZILE ÎN EUROPA: SPANIA, PORTUGALIA & GIBRALTAR | NORWEGIAN PEARL Pentru plecarea din 21 noiembrie 2024 vei plati
1209
€ pentru o croaziera de 9 zile cu PENSIUNE COMPLETA, la bordul vasului Norwegian Pearl, cu imbarcare din Paris (Le Havre). In banii astia ai incluse: zborul dus-intors pana la Paris , croaziera, 3 mese pe zi + bauturi, taxele portuare, taxa de sejur si transferul de la aeroport cu transportul public. Detalii mai jos ?

PRETUL TOTAL AFISAT ESTE COMPUS DIN
937 €/persoana, loc in cabina dubla interioara.
TIPS LA BORD
BILET DE AVION REZERVA ZBORUL
179 €/persoana dus-intors, zbor Wizzair (Bucuresti-Paris-Barcelona-Bucuresti). Verifica pretul
TRANSFER INDIVIDUAL DETALII
De la aeroport, cu transfer privat, masina 3 locuri costa 280 euro/sens, respectiv 93 euro/persoana.
CAZARE

Inainte sau dupa croaziera

TOTAL:
1209
€ /p ✨ Vreau oferta
Pretul total afisat este estimat in momentul publicarii ofertei si poate varia, in special pretul biletului de avion. Tarifele afișate sunt per persoană în cabină dublă și conțin taxele portuare și guvernamentale. Tariful pentru tipul de cabină de mai sus reprezintă cea mai mică cotație disponibilă în sistem la momentul afișării pentru categoria pe care o reprezintă.Astfel în funcție de disponibilitate tarifele pot varia. Pretul pentru transfer de la aeroport la portul de imbarcare este cea mai ieftina optiune de  transfer.
Vrei sa mergi cu noi intr-o croaziera? Hai pe grupul nostru de Whatsapp si te tinem la curent cu informatii despre urmatoarea plecare! Hai cu noi la bord! 🙂
MESE, BAUTURI, SERVICII LA BORD
În tariful afișat aveți inclusă cazarea în tipul de cabină aleasă, cele 3 mese principale plus gustările dintre mese.În ceea ce privește băuturile aveți incluse băuturi (apă, ceai, cafea, limonadă și sucuri naturale) la dozator în zona restaurantului self-service. Dozatorele sunt disponibile doar pe perioada de deschidere a restaurantului self-service.
Afla mai multe detalii despre tot ce ai inclus in pret si servicii la bord.
ITINERAR

Vrei sa mergi cu noi intr-o croaziera? Hai pe grupul nostru de Whatsapp si te tinem la curent cu informatii despre urmatoarea plecare! Hai cu noi la bord! 🙂
SCREENSHOT-URI UTILE
CROAZIERA PRET

BILET DE AVIONREZERVA

Zborul rezervat trebuie sa fie conform screenshot-ului de mai sus pentru a avea suficient timp pentru transferul de la aeroport la portul de imbarcare si pentru procedura de imbarcare.
TRANSFERDETALII

Completeaza formularul de mai jos pentru a descarca oferta

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend