Top 10 companii low cost de transport cu autobuzul in Europa

0

Organizarea transportului unei vacante nu inseamna neaparat doar achizitionarea de bilete de avion. De multe ori putem ajunge in orase scumpe si cu ajutorul companiilor low cost de transport cu autobuzul.

De exemplu, din Bucuresti spre Amsterdam nu gasesti niciodata bilete de avion sub 100 Euro, insa daca achizitionezi biletele pe ruta Bucuresti-Bruxelles, poti gasi bilete si cu 20 Euro dus-intors, iar din Bruxelles spre Amsterdam mai sunt vreo 2 ore cu autobuzul, care te poate costa intre 1-10 euro. Si uite asa ajungem in Amsterdam si cu 50 Euro, iar exemplele pot continua.
Am facut o lista a companiilor low cost de autobuze , pe care neaparat trebuie sa le verifici daca ai in gand o calatorie prin mai multe orase sau catre un oras mai scump. Plus ca intr-o calatorie cu autobuzul mai poti vedea si peisaje frumoase, ca pana la urma calatoria conteaza, nu neaparat destinatia 🙂

 

1. Megabus/Flixbus

Pana acum erau 2 companii, insa de curand compania Flixbus a cumparat Megabus, asa ca serviciile sunt ale aceleiasi companii.  Aici vei gasi legaturi cam prin toata Europa cu preturi incepand cu 1 Eur.

 

2. Memento Bus

Prima companie lowcost de autobuze din Romania, a intrat de curand pe piata romaneasca si apartine companiei Christian Tour. Tarifele pornesc de la 1 Eur/segment.

 

3. Eurolines

Au curse cam prin toata Europa, face legaturi intre marile capitale si este o varianta foarte buna pentru cei care au frica de zborurile cu avionul.

 

4. OuiBus

Are legaturi cu Franta, Olanda, Belgia, Spania, Anglia si Elvetia si se lauda cu preturi mici  deasemenea.

 

5. Berlinlinienbus

Daca ajungi in Berlin si vrei sa te plimbi mai mult prin Germania, merita sa verifici preturile celor de la Berlinlinienbus, pentru ca am vazut preturi incredibil de mici acolo, cum ar fi Berlin-Hamburg 7 Eur, Berlin - Cottbus 5 Eur si lista continua.

 

6. Deinbus

O alta companie nemteasca cu tarife bune incepand cu 5 Eur.

 

7. Simple Express Bus

Acopera tarile baltice: Estonia, Latvia, Lituania, Rusia si Polonia. Am vazut ca au si oferte cu 3 Eur.

 

8. Polski Bus

Din Polonia, este o optiune foarte buna sa verifici rutele daca ajungi prin zona, pentru ca se lauda cu preturi mici si calitate.

 

9. Onnibus

In Finlanda, cu preturi incepand cu 1 Eur, poate fi o alegere foarte inspirata sa-ti salvezi bugetul pe partea transportului.

 

10. Alsa

Companie din Spania, are legaturi foarte bune intre Spania, Portugalia si Franta, mai ales daca achizitionezi biletele cu 45 zile inaintea calatoriei.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.