Top 4 aventuri pentru amatorii de senzatii tari

0

1. Volcano Surfing, Black Hill, Nicaragua

Vulcanul activ Cerro Negro (Dealul Negru) a devenit un centru sportiv neconventional care a atras multa atentie in ultimii ani. Surfing pe vulcan inseamna sa o iei la vale 500 metri pe pietricelele de lava, in timp ce lasi in urma ta un nor de praf vulcanic.

 

2_adrenaline-Junkies

2. Bungee Jumping de pe Turnul Macau, China

Pe coasta de sud in Macau se afla Turnul Macau, 338 metri inaltime, dar saltul se poate face doar de la 233 metri inaltime, unde se afla platforma. Timpul mediu de cadere libera este de 3-4 secunde, iar Turnul Macau este recunoscut ca fiind destinatia unde se poate face cea mai inalta saritura cu coarda elastica din lume (233 metri).

 

3_adrenaline-Junkies

3. Parapanta in Oludeniz, Turcia

Decolarea se face de la 1800m altitudine iar zborul este de 30-40 minute pe coasta turceasca, aterizand in cele din urma pe plaja.

 

4_adrenaline-Junkies

4. Salt cu parasuta in Interlaken, Elvetia

La o altitudine de 4000 metri, poti vedea Alpii Elvetieni si cele 2 lacuri din Interlaken. Zborul peste munti si lacuri dureaza aproximativ 15-20 minute, iar caderea libera dureaza in jur de 45 secunde, la o viteza de 200km/h. Oricine poate sari cu parasuta in Alpii Elvetieni pentru mai putin de 400$.

 

6_adrenaline-Junkies

 

Surse: hd4desktop.com,  ajhackett.com,  blogspot.com,  huffingtonpost.com,  tumblr.com

Adaugă un comentariu

Top

Vrei să te anunțăm când apar oferte noi?

Îți trimitem un email când publicăm o ofertă de vacanță.

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten