De ceva vreme, tot experimentăm vacanțele tip croazieră. Cea mai recentă dintre ele ne-a purtat pe insulele grecești și în orașele furnicar ale Turciei, de la Istanbul la Izmir, Bodrum și Kusadasi. 

A fost o experiență minunată. Dar mai ales una fără de griji. De când o avem pe Eva suntem cu atât mai precauți în privința alegerilor de călătorie pe care le facem și încă și mai atenți la cum să minimizăm riscurile cu neprevăzutul. Un copil mic înseamnă șanse mari să se întâmple ce nu vrei să se întâmple, cum e vreo răceală, infecție sau cine știe ce accident. Drept care, cu atât mai mult nu plecăm niciunde fără o asigurare de călătorie, care să includă și o asigurare medicală de călătorie. 

De curând am testat o platformă nouă in România. Transilvania Broker tocmai au lansat cea mai tare platformă online, care duce conceptul de “asigurări călătorie” la un alt nivel de accesibilitate și care ne ajută să găsim cea mai bună asigurare de călătorie, croită întocmai după nevoile noastre. 

 

Să vă povestim nițel cum funcționează și mai ales de ce credem noi că merită folosită de fiecare dată când vă pregătiți pentru următoarea destinație. 

Aceasta funcționează asemeni unui motor de căutare. Așa cum avem platforme integrate pentru zboruri și cazări, la fel acum există una destinată asigurărilor, fie ele asigurări de călătorie, asigurări medicale sau asigurări storno. 

Platforma permite accesul la ofertele mai multor asigurători simultan, înseamnând că prin intermediul ei putem căuta și achiziționa cea mai bună asigurare de călătorie de pe piața din România dintr-un singur loc. 

 

Cum funcționează platforma de asigurări călătorie?

1.Introduceți datele de călătorie

Platforma este intuitivă și simplu de utilizat. Primul pas este să completați cele câteva date pentru a filtra informațiile: destinația, perioada și mijlocul de transport. Apoi, datele personale și variantele de acoperire suplimentare.

2.Alegeți asigurarea de călătorie din listă

În funcție de datele introduse, platforma recomandă instant 5 variante de asigurare călătorie. Analizați ce vi se potrivește mai bine ca opțiuni și buget și selectați oferta preferată.

3.Adăugați datele personale

Completați formularul tipului de asigurare ales și vă logați în cont cu o adresă de mail validă. Durează cam 10 secunde. 

4.Achitați și primiți asigurarea

Ultimul pas este achitarea asigurării alese, după care o descărcați și o păstrați aproape la nevoie.  

 

7 puncte forte ale platformei

Convenabil - putem avea cea mai bună asigurare călătorie posibilă în funcție de nevoi și buget. Fără să căutăm în zece locuri în paralel. Asta ne-a plăcut cel mai mult.

Rapid- de la introducerea detaliilor legate de călătorie la eliberarea asigurării, întregul proces durează foarte puțin.

Minim de efort- câteva câmpuri de completat online și gata. Nu-i vreo filosofie, nici vreun proces birocratic. 

Asigurare pentru mai mulți călători - dintr-o bifă putem opta pentru adăugarea mai multor călători pe o singură poliță de asigurare. Fără vreo limită de număr sau de vârstă. Noi suntem călători mai degrabă solitari, dar opțiunea asta este cu atât mai minunată pentru vacanțele în grup. 

Acoperire premium individuală- putem personaliza asigurarea pentru fiecare călător în parte. De exemplu, putem include clauze suplimentare cu acoperire premium: asigurarea bagajelor, asigurarea de accidente, asigurarea de răspundere civilă, clauza storno - pentru anularea călătoriei.

Administrarea întregului portofoliu din contul de client- avem acces la întregul portofoliu de poliție emise prin Transilvania Broker de pe telefon sau orice alt dispozitiv fix sau mobil și le putem reînnoi sau modifica date foarte ușor.

Suport premium-avem asistență la un click distanță. Orice probleme sau nedumeriri legate de platformă și asigurări se rezolvă prin opțiunea de chat integrată în platformă.

 

Pentru noi, asigurarea de călătorie nu este doar o cheltuială în plus. Este unul dintre ingredientele esențiale pentru o vacanță perfectă. Vacanța perfectă nu există decât atunci când te știi și în siguranță. Ceea ce vă dorim și vouă.

Vă lăsăm aici link-ul pentru accesarea platformei. Să ne spuneți și nouă cum vi se pare.

*Acest articol a fost scris în colaborare cu Transilvania Broker.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend