Ultima strigare! Zboruri ieftine catre exoticul Zanzibar! 393 euro dus-intors (bagaj de cala inclus)

0

Saptamana trecuta datorita unei promotii flyDubai, va prezentam o propunere de vacanta in Zanzibar la numai 524 euro de persoana cu zbor inclus si cazare excelenta la Miramont Retreat Zanzibar, astazi am adunat cele mai ieftine zboruri catre Zanzibar in perioada Ianuarie-Martie 2018. Zborurile includ si bagajul de cala.

Promotia flydubai este valabila pana pe 26 septembrie 2017, insa tarifele promotionale se epuizeaza repede.

Daca vrei sa te bucuri de unele dintre cele mai frumoase plaje din lume in plina iarna sau sa faci snorkling si safari pe insule inca neafectate de civilizatie si tehnologie, asta este o ocazie foarte buna sa profiti de promotia flyDubai.

Saptamana aceasta, echipa Aventurescu abia ce a ajuns in Zanzibar si vor reveni cu multe ponturi pentru vizitarea insulei, preturi si bineinteles, mancare.

Daca tariful afisat pe motorul  de cautare apare ca fiind 408 euro, alegeti flydubai pentru a merge mai departe cu rezervarea la tariful de 393 euro.

Ianuarie 2018

 

Februarie 2018

 

Martie 2018

 

 

 

Zanzibar – the spice island of Tanzania

 

Cum rezerv
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (do it yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare. Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate mai sus sunt verificate în momentul publicării ofertei, insă pot fluctua, independent de cunoștința noastră.
Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate, nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Citește întrebările frecvente despre ofertele de vacanță publicate sau termenii și condițiile de utilizare ale acestui site.

Avantajele Aventurescu®

Calitate
Ai cel mai bun raport calitate-preț pentru toate opțiunile de cazare recomandate de noi.
Zboruri ieftine
Ai cele mai mici tarife la bilete de avion și zboruri atent selecționate, cu cel mai avantajos orar de zbor.
Experiența Aventurescu®
Peste 10 ani de călătorii si 100+ destinații, votat de comunitate în 2017, cel mai popular blog de travel din România.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email atunci când publicăm o ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten