Ultima strigare! Zboruri ieftine catre exoticul Zanzibar! 393 euro dus-intors (bagaj de cala inclus)

0

Saptamana trecuta datorita unei promotii flyDubai, va prezentam o propunere de vacanta in Zanzibar la numai 524 euro de persoana cu zbor inclus si cazare excelenta la Miramont Retreat Zanzibar, astazi am adunat cele mai ieftine zboruri catre Zanzibar in perioada Ianuarie-Martie 2018. Zborurile includ si bagajul de cala.

Promotia flydubai este valabila pana pe 26 septembrie 2017, insa tarifele promotionale se epuizeaza repede.

Daca vrei sa te bucuri de unele dintre cele mai frumoase plaje din lume in plina iarna sau sa faci snorkling si safari pe insule inca neafectate de civilizatie si tehnologie, asta este o ocazie foarte buna sa profiti de promotia flyDubai.

Saptamana aceasta, echipa Aventurescu abia ce a ajuns in Zanzibar si vor reveni cu multe ponturi pentru vizitarea insulei, preturi si bineinteles, mancare.

Daca tariful afisat pe motorul  de cautare apare ca fiind 408 euro, alegeti flydubai pentru a merge mai departe cu rezervarea la tariful de 393 euro.

Ianuarie 2018

 

Februarie 2018

 

Martie 2018

 

 

 

Zanzibar – the spice island of Tanzania

 


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.