Ultima strigare! Zboruri ieftine catre Thailanda in plin sezon, 454 euro dus-intors!

0

Promotia Qatar Airways se apropie de sfarsit, astfel mai ai 2 zile (pana pe 30 august 2017) in care iti poti rezerva zboruri catre Thailanda din Bucuresti in plin sezon, la tarife excelente si conditii foarte bune. Zborul are o singura escala scurta in Doha, ai bagaj de cala inclus si mese la bordul aeronavelor.

Mergand pe principiul propunerii de vacanta de saptamana trecuta, folosind zborurile de mai jos iti poti organiza un super sejur la plaja in Thailanda, in plina iarna cu un buget nu prea mare!

Mai jos am adunat o lista cu zborurile ieftine din Bucuresti catre Krabi in noiembrie, decembrie, ianuarie si februarie. Vei gasi zboruri inclusiv pentru mini-vacanta de 1 decembrie si Craciun.

 

Noiembrie

 

Decembrie

 

Ianuarie 2018

 

Februarie 2018

Cum rezerv
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (do it yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare. Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate mai sus sunt verificate în momentul publicării ofertei, insă pot fluctua, independent de cunoștința noastră.
Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate, nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Citește întrebările frecvente despre ofertele de vacanță publicate sau termenii și condițiile de utilizare ale acestui site.

Avantajele Aventurescu®

Calitate
Ai cel mai bun raport calitate-preț pentru toate opțiunile de cazare recomandate de noi.
Zboruri ieftine
Ai cele mai mici tarife la bilete de avion și zboruri atent selecționate, cu cel mai avantajos orar de zbor.
Experiența Aventurescu®
Peste 10 ani de călătorii si 100+ destinații, votat de comunitate în 2017, cel mai popular blog de travel din România.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email atunci când publicăm o ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten