Ultima strigare! Zboruri ieftine catre Thailanda in plin sezon, 454 euro dus-intors!

0

Promotia Qatar Airways se apropie de sfarsit, astfel mai ai 2 zile (pana pe 30 august 2017) in care iti poti rezerva zboruri catre Thailanda din Bucuresti in plin sezon, la tarife excelente si conditii foarte bune. Zborul are o singura escala scurta in Doha, ai bagaj de cala inclus si mese la bordul aeronavelor.

Mergand pe principiul propunerii de vacanta de saptamana trecuta, folosind zborurile de mai jos iti poti organiza un super sejur la plaja in Thailanda, in plina iarna cu un buget nu prea mare!

Mai jos am adunat o lista cu zborurile ieftine din Bucuresti catre Krabi in noiembrie, decembrie, ianuarie si februarie. Vei gasi zboruri inclusiv pentru mini-vacanta de 1 decembrie si Craciun.

 

Noiembrie

 

Decembrie

 

Ianuarie 2018

 

Februarie 2018


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.