Ultimele ore din promotia Tarom! Zboruri catre Viena (95 euro), Amsterdam (98 euro), Praga (97 euro)

0

Promotia aniversara Tarom se apropie de final si inca se mai gasesc zboruri foarte convenabile spre destinatii foarte indragite precum Viena, Amsterdam sau Praga.

Tarife de la 99 Euro* dus-întors, cu toate taxele incluse, pe rute externe directe între. La agentii, tarifele sunt mai mici cu 3-4 euro, asa cum se poate observa mai jos.

Perioadă de vânzare: 8 -15 Noiembrie 2017,
Perioade de călătorie: 01-15 Decembrie 2017, respectiv 15 Ianuarie-24 Martie 2018 (data ultimului retur).

Tarifele menţionate mai jos includ toate taxele. Locurile la această ofertă sunt limitate şi sunt disponibile doar pentru zboruri TAROM selecţionate.

Am strans o lista cu toate tarifele promotionale ce se mai gasesc in sistem, catre Amsterdam, Praga si Viena majoritatea perioadelor fiind cu weekend inclus 🙂

 

VIENA

 

AMSTERDAM

 

PRAGA

Cum se rezervă?
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (do it yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de aceste tarife, nu înainte de a verifica informațiile afișate.

Citește întrebările frecvente despre ofertele publicate sau termenii și condițiile de utilizare ale acestui site.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten