Acum ceva timp am fost contactați de o echipă simpatică din Oradea, ce ne propunea o colaborare pe nișa croazierelor. Am fost sceptici la început, crezând că prețurile nu sunt finale și sigur există taxe ascunse. Era greu de crezut ca poți pleca într-o croaziera pe Mediterana cu numai 300 euro de persoană. Cam asta este gândirea majorității cu privire la croazierele vândute în România și sincer, nici noi nu am fost mai prejos.

Asta până când am intrat pe site-ul lor (croaziere.co) și am verificat tarifele. Am găsit croaziere pornind de la  300 – 400 de euro de persoană pentru o săptămână cu 3 mese pe zi și toate taxele incluse, inclusiv taxele portuare, des omise în ofertele de pe piață. Am pus mâna pe telefon și am verificat : „ăsta este costul total? include și taxele portuare, TVA, tot?”, iar răspunsul lor, spre surprinderea noastră a fost DA.

Echipa Croaziere.co este formată din foști marinari ce nu au putut renunța la pasiunea lor, marea și croazierele. Bazându-se pe experiența cumulată de-a lungul anilor, și-au propus să schimbe modul de percepție a românilor cu privire la croaziere. Lucrul care ne-a plăcut cel mai mult la ei a fost că sunt și călători îndârjiți! Au făcut înconjurul lumii pe vase de croazieră, au strâns peste 4000 de zile de navigație pe mare, au ajuns prin insule in mijlocul oceanului, iar poveștile lor de la bordul vaselor de croazieră te pot impresiona cu ușurință.

După jumătate de an de vorbit prin email sau la telefon, ne-am cunoscut în Amsterdam, atunci cand ne-am îmbarcat pe vasul Amacerto, urmând să plecăm într-o croazieră fluvială pe Rin cu unul dintre partenerii lor,  AmaWaterways. Nu putem recomanda experiențe și vacanțe doar din auzite sau doar din ce citim pe internet, așa că timp de 7 zile am fost în recunoaștere  într-o croazieră pe Rin. 🙂

Dacă ne urmăriți de mai mult timp, poate ați văzut și oferta last-minute pentru croaziera în Caraibe în perioada sărbătorilor de iarnă, croazieră ce costa doar 310 euro de persoană, 14 zile pe mare, all inclusive sau croaziera pe Mediterană la 399 euro timp de 7 zile. Cam acestea ar fi prețurile minime pe care ar trebui să le plătești pentru o croazieră. Există însă și croaziere de lux, pentru persoanele cu dare de mână, unde prețurile ating și 3000 de euro/persoană, dar serviciile, cazarea și detaliie sunt pe măsură.

Și totusi de ce sunt mai mici preturile?

Echipa croaziere.co, colaborează direct cu 26 de companii de croazieră, fară intermediari. Toate vacanțele de pe site sunt oferte direct de la companiile de croazieră, prețurile coincid 100% cu ale lor, deci pot fi și verificate. Pe langă asta, ai la dispoziție un om cu o experiență vastă în spate în ale croazierelor, ce îți oferă consultanță pentru a găsi vacanța cea mai potrivită nevoilor și bugetului tău.

Dacă ți-am trezit curiozitatea, poți arunca o privire în secțiunea Croaziere de pe site-ul nostru pentru mai multe itinerarii.

Cu siguranță, anul acesta ne vom îmbarca iar într-o croaziera cu Croaziere.co pe un vas mai mare, de data aceasta, pentru a experimenta și o croazieră oceanică. Mai mult de atât, ne gândim să ne trimitem și părinții in vacanță (idee bună de cadou?). Acest gen de vacanță este foarte potrivit pentru persoanele care nu se descurcă foarte bine cu organizarea în detaliu a călătoriilor: te îmbarci pe un vapor, plecând din țara X, ai mesele asigurate, bar la dispoziție, piscină, seri cu divertisment,  iar noaptea dormi, urmând ca a doua zi să te trezești în alt oraș, fiind odihnit și pregătit să-l vizitezi, fie singur sau apelând la un ghid. Să fim serioși, până și cei mai experimentați călători au nevoie de  căteva zile de răsfăț și o pauză de la organizarea vacanțelor!

Achiziționarea unei croaziere presupune doar 2 pași: mai întai cauți biletul de avion către și dinspre porturile de îmbarcare/debarcare, iar apoi îți rezervi croaziera.

A călători pe un vas de croazieră este o experiență complet diferită față de călătoriile tradiționale cu avionul sau pe uscat, somnul pe un vas de croazieră este mult mai placut, iar serviciile angajaților sunt net superioare.

Totodată, mulțumim pe această cale, Croaziere.coAmawaterways și nu în ultimul rând echipajului excepțional de la bordul vasului Amacerto.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten