A călători în zilele noastre a devenit din ce în ce mai usor și ieftin. Acum câțiva ani era nevoie de foarte mult timp de documentare pentru a face un traseu spre Maroc de exemplu, unde nu avem zboruri directe.
Trebuia să cauți legături prin alte orașe, să nimerești orele cele mai convenabile și prețul cel mai mic.

Acum lucrurile s-au mai simplificat, iar de curând Vola a lansat serviciul Smart Connection.

Noul motor de căutare oferă utilizatorilor o funcție Smart Connection, ce reprezintă un instrument de cautare avansată pentru combinații de zboruri. Combinațiile găsite includ două sau mai multe zboruri ale uneia sau mai multor companii aeriene. Aceasta este o oportunitate excepțională de a găsi zboruri și legături ieftine către destinații unde nu există zboruri directe din România.

Chiar dacă zborurile afișate de funcția Smart Connection vor fi compuse din segmente de zbor operate de până la 4 companii diferite, serviciul îți permite să le rezervi printr-un simplu click, iar consultanții Vola se vor ocupa de fiecare detaliu al calatoriei tale și te vor ajuta cu răspunsuri în caz de orice întrebare.

Cum funcționează?

1. Faci o simplă căutare, de exemplu Bucuresti-Santorini (Tab Zboruri)

2. Motorul îți va afișa rezultatele căutarii tale (Tab Cautarea ta)

3. Însă îți va arăta și cât poți economisi dacă ești flexibil cu datele vacanței (Tab Date flexibile?)

4. Și cel mai util din punctul nostru de vedere, calendarul de tarife pentru toate combinațiile posibile (Tab Calendar tarife)

În secțiunea Calendar nu trebuie decât să te joci cu datele și să găsești zborul cel mai convenabil: dată, ore puține în escală și preț bun. Astfel am găsit București-Santorini în cea mai scumpă luna din an, august la doar 140 euro.

Încă un beneficiu foarte important la acest serviciu este că poți contacta 24/7 un consultant în cazul în care pierzi o conexiune din cauza unei întârzieri, anulări sau schimbări a orarului unuia dintre zboruri, iar Vola îți va oferi un alt bilet gratuit. Deci ești în siguranță chiar dacă zbori cu companii lowcost.

PS. Nu uita că mai ai câteva zile în care te poți înscrie la concursul nostru aniversar în care poți câștiga și un voucher Vola în valoare de 300 de euro cu care poți achiziționa un city break pentru două sau mai multe persoane în una din destinațiile disponibile pe site-ul Vola.ro.

Cu această ocazie multumim sponsorului nostru Vola.ro pentru premiul oferit  si pentru acest serviciu care va ușura munca de căutare a tuturor călătorilor.

2 comentarii

  1. Florin Ciobanu on

    Un program de care aveam mare nevoie, cu totii. Multumim pt program, dar mai ales pentru descrierea lui, asa stim sa-l folosim cum trebuie.
    Succes in ceea ce faceti, ca faceti bine!

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten