Astăzi ne-am gândit să mai dăm câte ceva din "casă" și să-ți arătăm o aplicație foarte utilă nouă, pe care o folosim des în vânătoarea de bilete ieftine. Dacă ai la dispozitie aplicațiile potrivite, poate fi foarte simplu să găsești vacanțe cu bani mai puțini.

Ce este eSky?

Pe piață încă din 2009, eSky este o agenție de turism exclusiv online, ce face parte dintr-un grup extins, având sediul principal în Polonia. eSky oferă servicii de ticketing și nu numai, de la bilete de avion, hoteluri, până la asigurări de călătorie și închirieri de mașini. Site-ul este foarte bine optimizat pentru toate device-urile mobile încă din 2015, însă acum vorbim exclusiv despre aplicația pentru Android și iOS.

Lansată în 2015, aplicația de mobil eSky a fost votată drept cea mai utilă aplicație la Webstock, dar și cea mai bună aplicație de travel, în cadrul eTravel Awards 2016. Merită menționat faptul că eSky este o agenție acreditată IATA, în 2015 fiind declarată cea mai profitabilă agenție de turism online din România.

Trăim într-o era digitală și vrem ca totul să se facă repede, din mers. Nu de multe ori am căutat bilete de avion în metrou sau autobuz. Aici intervine utilitatea aplicației eSky.ro. Cu o interfață simplă și rapidă, avem acces rapid la cele mai bune oferte la zboruri și nu numai.

 

După ce am revizuit aplicația eSky, iată o listă scurtă a principalelor caracteristici:

1. În primul rand, este gratuită, atât pe Android cât și pe iOS.
2. Ai libertatea să rezervi de oriunde, folosindu-te de propriul tău smartphone, atâta timp cât ești conectat și la internet. În metrou, acasă sau când ești într-o altă vacanță. 🙂
3. Ai acces simplu la cele mai noi oferte, chiar te poți abona la notificări și atunci când apare o promotie nouă, vei primi un mesaj.
4. Rezervi rapid și în siguranță. Rezervările făcute prin aplicație sunt securizate prin intermediul unui certificat SSL. Asta înseamnă că legătura ta cu procesatorul de plăți este encriptată și datele tale bancare nu pot fi dezvăluite sau interceptate atunci când rezervi.
5. Design-ul aplicației este intuitiv si prietenos.
6. Aplicatia este de tip "one-stop shop", într-un singur loc poți rezerva bilete de avion, cazări,  poți închiria o mașină sau îți poți face asigurare de călătorie.
7. Primești imediat confimarea rezervării, direct pe telefon și o ai la îndemână tot timpul.

 

Cum folosim noi aplicatia eSky.ro?

Acum ceva vreme am publicat o ofertă de vacanță către Paris cu un zbor foarte convenabil. Acest preț l-am găsit în secțiunea OFERTE a aplicației. Practic,  am căutat cele mai ieftine zboruri cu plecare din București.

Una dintre marile probleme la unele motoare de căutare este faptul că tarifele nu sunt actualizate, iar când te duci mai departe cu rezervarea prețul este mai mare. Ei bine, în aplicația eSky tarifele sunt actualizate în timp real.

 

Cele mai ieftine zboruri cu un simplu click si swipe.

Aplicația îți afișează zborurile în funcție de destinație și orașul de plecare împreună cu tariful minim pentru călătoria respectivă. Paris ne-a atras atenția și am intrat mai departe să verificăm câteva perioade.

Am ales linia aeriană ce ne arată prețul cel mai mic, în cazul de față Wizzair. Apoi ne-am "jucat" puțin cu datele ca să le potrivim pentru un city break de 3-4 zile. Procesul de rezervare este foarte simplu și nu îți cere prea multe informații in formularul de rezervare.

Ne place tare mult această secțiune, pentru că arată calendarul cu zborurile disponibile, cât si orele de plecare/sosire, fiind mult mai simplu să găsești cea mai ieftină combinație de zboruri.

Alertele de preț sunt sfinte.

De cele mai multe ori, avem un buget fix pentru o vacanță exotică. Aici principalul impediment este biletul de avion. Dacă urmărești o anumită destinație, să zicem Bangkok, însă prețurile pe care le-ai găsit în momentul căutării sunt mult peste bugetul tau, în aplicație îți poți seta o alertă de pret (de exemplu Bangkok sub 450 euro), astfel, atunci când apare o ofertă ce se încadrează în filtrul alertei tale, vei primi o notificare pe email cu acest nou tarif. Dacă și perioada și orele de zbor îți convin, treci la atac si rezervă-le!

Ce ne-a placut cel mai mult la aplicatia eSky.ro?

Aplicația este gândită pentru viteză și simplitate în acțiuni. Nu trebuie să pierzi timpul printr-un tunel de ecrane laborioase și completând formulare nesfârșite. Totul este simplu și la obiect. Și pentru că tot vorbim de simplitate, aplicația se mișcă foarte bine chiar și pe smartphone-uri cu specificații mai modeste. Noi am testat-o pe un Galaxy J5.

Dacă nu ai încercat încă aplicația, iti recomandăm să o testezi, apoi să ne spui și nouă ce oferte ai găsit. Aplicația eSky.ro este disponibilă pentru sistemele Android și iOS.

4 comentarii

  1. Cum pot selecta si perioada si pretul cel mai mic catre o destinatie cu pretul cel mai mic? adica un motor de cautare in care sa introduc doar perioada si el sa imi zica cele mai ieftine zboruri cu plecare din aeroportul ales mine..

    • Eu folosesc scyscanner.ro pentru asa ceva. La destinatie ii poti scrie „Pretutindeni” si iti afiseaza toate zborurile cu plecare din orasul ales si in perioada selectata. Imi place ca le grupeaza pe tari in ordinea pretului. Skyscanner mi se pare o aplicatie mult mai faina.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.
Send this to a friend