URGENT! Zboruri catre Zanzibar! 251 Eur dus-intors din Bucuresti

2
Mega oferta catre Zanzibar! Noi ne vom petrece concediul de vara in Zanzibar, asa ca impartasim cu voi aceasta oferta! Drumul este putin cam complicat, dar pretul este imbatabil!

Zborul principal este din Luxemburg, cu 2 escale mici.  Din Bucuresti avem conexiuni cu Bruxelles Charleroi, apoi cu autobuzul Flibco care are tarife incepand cu 10 Eur dus-intors (transferul cu autobuzul se poate rezerva cu maxim 2 luni inainte). Autobuzele circula spre Bruxelles si noaptea, deci nu va fi nevoie de cazare in Luxemburg sau Bruxelles.

Mai sunt variante de zbor din Romania si catre Koln.

251€
Zbor Zanzibar
Perioadă: 31 aug.-13 sep. 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Bruxelles (CRL)
ZBOR 1
PLECARE
Luxemburg
Destinatie
Zanzibar
ZBOR 2

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

2 comentarii

 1. Companiile care vand aceste bilete sunt scam! Puteti cauta review-urindespre ei pe tot internetul. Va incaseaza banii si va trimit doar nr de rezervare, nu si biletul de avion. Ajungeti apoi la aerop si realizati ca nu aveti biletul de avion, ci doar un nr de rezervare!

  Daca cautati aceleasi bilete p oman air sunt de 3 ori mai scumpe.

  • A Traveler and Adventurer_ on

   Achizitionat bilete prin BudgetAir pentru Milano (Malpensa) – Jakarta in octombrie 2015. Am primit confirmarea si e-ticket number in 30minute.

   Majoritatea agentiilor de ticketing vand aceste bilete, vorbim de Gotogate, Avion.ro BudgetAir, BravoFly. Nu ar fi prima si nici ultima data cand o agentie de ticketing vinde bilete de avion mai ieftine decat pe site-ul liniei aeriene.

   Legat de zborul catre Zanzibar, acesta este administrat de Luxair. Am rezervat prin BudgetAir, primit cod de rezervare si e-ticket in 30min. Verificat codul de rezervare pe luxair.lu. Totul OK.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.