Vacanta Costa del Sol si Gibraltar cu zbor din Cluj: 176 EUR/pers (zbor, cazare 4 nopti, transfer Gibraltar)

0
Malaga este asezata strategic, cu legaturi catre multe atractii importante, precum Gibraltar, Marbella, enclava spaniola Melilla sau Caminito del Rey. In Malaga, ultima data am fost acum 5 ani si in cele 4 zile petrecute aici am reusit sa ajungem si in Gibraltar pentru o zi.

Iti propunem o idee de vacanta pe Costa del Sol cu zbor din Cluj, cazare 4 nopti in Malaga si excursie in Gibraltar (tarif inclus).

Gibraltar se afla la aprox. 3 ore distanta de Malaga, transportul se face cu autobuzul Avanza/Portillo si costa 35 EUR dus-intors. Trecerea in Gibraltar se face chiar traversand pe jos pista aeroportului. Biletele de autobuz catre Gibraltar se pot rezerva doar pentru luna in curs.

Despre mica noastra escapada si ce am facut in Malaga am scris aiciiar mai multe ponturi despre ce poti face o zi in Gibraltar aici.

Clima: Vezi aici cum este vremea in Malaga in luna octombrie.

176€
 /pers.
Vacanta Costa del Sol
Perioadă: 25-29 oct. 2016
PLECARE
Cluj-Napoca
Destinatie
Malaga
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.