Vacanta de 1 Decembrie in Pescara! 101 Eur (zbor, cazare 4 nopti si mic-dejun)

1
De 1 decembrie, iti propunem o idee de city break in regiunea italiana Abruzzo, supranumita si inima verde a Europei datorita celor 3 parcuri nationale care formeaza regiunea, Parcul National Abruzzo, Parcul Gran Sasso Park si Muntii Laga.  Cu 101 Eur iti vei achita zborul dus-intors din Bucuresti, cazare la hotel 4 zile si micul dejun pentru toata perioada sederii.

La 40 min de Pescara, se afla Parcul National si regiunea muntoasa Abruzzo, fiind si unul dintre cele mai importante parcuri nationale ale Europei. O ocazie excelenta pentru  excursii de o zi in satele pitoresti de la poalele muntilor, printre care Sulmona sau L’Aquilla, unele dintre cele mai vechi asezari si bogate in cultura si traditii.

Am inclus 3 propuneri de cazare in camere duble/twin, primele doua avand si mic dejun inclus in tariful camerei.

Este posibil ca aceasta sa fie ultima „strigare” pentru o vacanta ieftina de 1 decembrie, pentru ca tarifele au crescut pentru toate destinatiile atat la zboruri, cat si la hoteluri, iar pe principiul de ce sa dai in decembrie 100 de Euro pe zbor, cand poti da in ianuarie 20 Euro, noi va recomandam sa profitati de oferte atunci cand apar.

101€
 /pers.
Vacanta Pescara
Perioadă: 29 nov - 3 dec. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Pescara
 
ZBORCAZARE
Optiunea 1
Total 4 nopti | 70€ /pers.
Optiunea 2
Total 4 nopti | 80€ /pers.
Optiunea 3
Total 4 nopti | 90€ /pers.

Inapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Un comentariu

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten