Vacanta de vara in Bali! 620 Eur (zboruri si cazare 10 nopti)

0

Vacanta in Bali la un pret incredibil se intoarce! Pentru aceasta vacanta am propus cateva nopti de cazare in pitorescul Ubud la hotelul unde am stat si noi, iar apoi cateva zile la plaja in Seminyak. Vremea e perfecta pentru a explora una dintre cele mai frumoase insule din lume!

Nu uita ca viza este gratuita si citeste articolele noastre despre ce poti face in Ubud, unde am mancat ieftin si gustos in Bali si ce nu trebuie sa ratezi in Bali.

PS. La intoarcere ai ocazia sa vizitezi si Amsterdam pentru o zi (13 curiozitati pe care trebuie sa le stii despre Amsterdam)

 / pers.
Vacanta Bali
Perioadă: 7-19 iunie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Amsterdam
ZBOR 1
PLECARE
Amsterdam
Destinatie
Bali
ZBOR 2
ZBORCAZARE
Bucuresti - Amsterdam
7-19 iunie 2017
Amsterdam - Bali
7-18 iunie 2017
Ubud (8-12 iunie)
4 nopti | /pers.
Seminyak (12-18 iunie)
6 nopti | /pers.

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  7-19 iunie 2017

ZBOR

Rută:  Bucuresti-Amsterdam-Bali | Zboruri operate de KLM si Xiamen Airlines
Tarif:  534 euro de persoană, dus-intors.

CAZARE

Ubud (8-12 iunie):   Baba Homestay | Rating 9.2/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, aer conditionat, mic-dejun inclus, casa traditionala balineza, localizat in centrul orasului Ubud.
Tarif:  69 euro / 4 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

Seminyak (12-18 iunie):   Sense Sunset Seminyak | Rating 3.5/5 pe Tripadvisor, camera dubla/twin cu baie privata, piscina, sala fitness, localizat in Seminyak.
Tarif:  103 euro / 6 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / persoană | zbor și cazareAlte zboruri catre BaliCum rezerv vacanța?
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

Top
error: Content is protected !!

Vrei să te anunțăm când apar oferte noi?

Îți trimitem un email când publicăm o ofertă de vacanță.

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten