Vacanta de vara in Galicia! 244 Eur (zboruri si 8 nopti cazare)

3

Ca sa lenevesti pe o insula exotica cu plaja cu nisip alb inconjurata de vegetatie nu trebuie sa mergi neaparat in Asia sau Caraibe!

Plaja Rodas din insulele Cies din Galicia, Spania a fost declarata cea mai frumoasa plaja din lume! Aceste insule se afla foarte aproape de orasul spaniol Vigo, unde se afla si propunerea de cazare.

 

 

Iata cum iti poti face un concediu de vis pe plaje exotice  asa cum vezi in Caraibe si Thailanda cu nici 250 Eur! Arunca un ochi pe videoclipul de la sfarsitul articolului si te vei convinge.

*La rezervarea biletului de avion de pe Momondo selectati Ryanair, iar tariful va fi cel din screenshotul nostru. Costul biletelor la ferryboat catre insule costa 10 eur dus-intors. Poti vedea aici una dintre companiile de transport.

 / pers.
Vacanta Vigo
Perioadă: 10-18 iunie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (BGY)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (BGY)
Destinatie
Vigo
ZBOR 2
ZBORCAZARE
Bucuresti - Milano (BGY)
10-18 iunie 2017
Milano (BGY) - Vigo
11-18 iunie 2017
Bergamo
1 nopti | /pers.
Vigo (11-18 iunie)
7 nopti | /pers.

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  10-18 iunie 2017

ZBOR

Rută:  Bucuresti-Milano-Vigo | zboruri operate de Ryanair
Tarif:  94.5 euro de persoană, dus-intors.

CAZARE

Bergamo (10-11 iunie):   Guesthouse SelfMatic | Rating 8.6/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, aproape de aeroport.
Tarif:  61 euro / 1 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

Vigo:   Hotel Náutico | Rating 8.4/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, localizat langa portul de agrement de unde se pleaca spre insulele Cies.
Tarif:  238 euro / 7 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / persoană | zbor și cazareAlte zboruri catre VigoCum rezerv vacanța?
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

3 comentarii

Adaugă un comentariu

Top
error: Content is protected !!

Vrei să te anunțăm când apar oferte noi?

Îți trimitem un email când publicăm o ofertă de vacanță.

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten