Vacanta de vara in Galicia, Vigo! 255 Eur (zbor si cazare 8 nopti)

0

Ca sa lenevesti pe o insula exotica cu plaja cu nisip alb inconjurata de vegetatie luxurianta nu trebuie sa mergi neaparat in Asia sau Caraibe!

Plaja Rodas din insulele Cies din Galicia, Spania a fost declarata cea mai frumoasa plaja din lume! Aceste insule se afla foarte aproape de orasul spaniol Vigo, unde se afla si propunerea de cazare. Iti poti inchiria o masina pentru a vizita intreaga zona sau poti trage o fuga si pana in Portugalia, fiind destul de aproape.

*La rezervarea biletului de avion, pe Momondo selectati Ryanair, iar tariful va fi cel din screenshotul nostru. Costul biletelor la ferryboat catre insulele Cies costa 10 eur dus-intors. Poti vedea aici una dintre companiile de transport.

Arunca un ochi pe videoclipul de la sfarsitul articolului si te vei convinge.

 / pers.
Vacanta Galicia
Perioadă: 3-11 iunie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (BGY)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (BGY)
Destinatie
Vigo
ZBOR 2

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  3-11 iunie 2017

ZBOR

Rută:  Bucuresti-Milano-Vigo | zboruri operate de Ryanair
Tarif:  107 euro de persoană, dus-intors.

CAZARE

Bergamo (3-4 iunie 2017):   Guesthouse SelfMatic | Rating 8.6/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, aproape de aeroport.
Tarif:  63 euro / 1 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

Vigo (4-11 iunie 2017):   Hotel Náutico | Rating 8.4/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, localizat langa portul de agrement de unde se pleaca spre insulele Cies.
Tarif:  233 euro / 7 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / persoană | zboruri și cazare

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.