Vacanta de vara in Grecia, insula Kos! 212 eur (zbor, cazare 7 nopti si mic-dejun)

0

Unde ne petrecem vacanta de vara in 2017? Am gasit un super pret pentru o saptamana pe una dintre cele mai frumoase insule grecesti, Kos!

Mai jos gasesti toate detaliile vacantei insa inainte de asta, trebuie sa vezi cum arata plaja Tigaki de langa orasul Kos, o fasie de 10 kilometri de nisip alb!

 

 / pers.
Vacanta Kos
Perioadă: 6-13 iunie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Atena
ZBOR 1
PLECARE
Atena
Destinatie
Kos
ZBOR 2

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  6-13 iunie 2017

ZBOR

Rută:  Bucuresti-Atena-Kos | Zboruri operate de Ryanair si Olympic Airlines
Tarif:  149 euro de persoană, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Iris Hotel Kos | Rating 4/5 pe Tripadvisor, camera dubla/twin cu baie privata, piscina exterioara, mic-dejun inclus.
Tarif:  126 euro / 7 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

Opțiunea 2:   Hotel Leonidas | Rating 4/5 pe Tripadvisor, camera dubla/twin, baie privata, piscina exterioara.
Tarif:  138 euro / 7 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 2)Alte zboruri ieftineAceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.