Vacanta de vara in Portugalia, Lisabona si Estoril! 289 Eur (zbor, cazare 6 nopti si transfer)

0

Daca inca nu ai planuri pentru concediul de vara iti propunem o super vacanta in Portugalia, mai exact Lisabona si Estoril!

Tap Portugal inca are tarife bune la zboruri catre Lisabona, iar plajele insorite din Cascais isi asteapta turistii! La o aruncatura de bat vei gasi Sintra, Cabo da Roca sau Boca do Inferno.

Vacanta este compusa din 3 zile in Lisabona si 4 zile in Estoril, insa iti poti modifica datele in functie de preferinte. Transferul dintre Lisabona si Estoril se face cu trenul in mai putin de 1 ora si are mai multe plecari pe zi.

In articolul Tot ce trebuie sa stii despre Lisabona vei gasi detalii organizatorice, preturi si locuri pe care le-am vizitat.

 / pers.
Vacanta in Portugalia
Perioadă: 1-7 septembrie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Lisabona
 
ZBORTRANSFERCAZARE
Transfer Tren
4€ /pers. dus-intors
Lisabona
2 nopți | /pers.
Estoril
4 nopți | /pers.

DETALII VACANȚĂ

Perioadă de călătorie:  1-7 septembrie 2017

ZBOR

Rută:  Bucuresti-Lisabona-Bucuresti | zbor operat de Tap Portugal
Tarif:  123 euro de persoană, dus-intors.

TRANSFER

Companie:  Tren
Tarif:  4 euro de persoană, dus-intors.

CAZARE

Lisabona:   Rosa Douro, 1-3 sept. 2017 | Rating 7.2 din 10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, aproape de centru si metrou.
Tarif:  84 euro / 2 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

Estoril:   Casa Shanti Niketan, 3-7 sept. 2017 | Rating 8.9/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, mic-dejun inclus, localizat in Estoril la 5 min. de plaja.
Tarif:  240 euro / 4 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / persoană | zbor și cazare


Alte zboruri către Lisabona


Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

Top

Vrei să te anunțăm când apar oferte noi?

Îți trimitem un email când publicăm o ofertă de vacanță.

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten