Vacanta in Algarve! 160 Eur (zboruri si 5 nopti cazare)

0
Astazi te provocam la o super vacanta in Riviera Portugaliei. Am gasit un pret absurd de mic pentru o aventura in Algarve! Zborul este prin Londra si va fi nevoie de mai multe rezervari, dar credeti-ne ca peisajele parca nelumesti de pe coasta Portugaliei merita tot efortul!!

Atentie: Va trebui sa faci patru rezervari pentru ca la dus vei pleca de pe Aeroportul Stansted si la intors te vei intoarce prin Gatwick. Cazarea este in Faro, iar de acolo poti inchiria o masina sa vezi plajele si pesterile sculptate de ocean in stancile rosii. Zborurile si cazarea 5 nopti te vor costa doar 160 eur.

Pentru ca vei avea cateva ore de stat in Londra, poti profita de ocazie sa vizitezi un muzeu gratis. Ai lista activitatilor si locurilor gratuite din Londra aici. 🙂

Vacanta este in luna februarie, Algarve este o destinatie ce se viziteaza tot timpul anului. Afla mai multe detalii aici.

Noi am descoperit plajele, peisajele si cateva localitati din Algarve anul acesta si am strans toate detaliile de care ai nevoie in aici.

160€
 /pers.
Vacanta in Algarve
Perioadă: 6-11 feb. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Londra
ZBOR 1
PLECARE
Londra
Destinatie
Faro
ZBOR 2
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.