Vacanta in Algarve, Portugalia! 218 eur/pers (zbor si cazare 7 nopti)

0

Sudul Portugaliei, o zona destul de exclusivista pentru romani pana de curand, ramane in continuare o destinatie fantastica cu plaje ce si-au facut loc in multe topuri internationale.

De data aceasta am gasit zboruri combinate foarte convenabile atat ca pret cat si ca escale la inceput si la sfarsit de sezon. Iulie si august sunt luni de varf, preturile explodeaza, fiind si foarte aglomerat si cald in aceasta perioada.

Pentru putina inspiratie poti citi si articolul nostru despre cum am reusit sa vizitam Riviera Portugaliei fara sa ne vindem casa.

La sfarsitul articolului gasesti si alte perioade pentru o vacanta in Algarve cu plecari din Bucuresti.

 / pers.
Vacanta Algarve
29 sept.-6 oct.2017
▼ vezi alte perioade ▼
PLECARE
Bucuresti
Destinație
Faro
 
ZBORCAZARE
Opțiunea 1
7 nopți | /pers.
Opțiunea 2
7 nopți | /pers.

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  29 sept.-6 oct.2017

CAZARE

Opțiunea 1:   Plaza Real by Atlantic Hotels | Rating 4/5 pe Tripadvisor, Certificat de Excelenta TripAdvisor, camera dubla/twin cu baie privata, piscina, localizat in Portimao la 10 min de plaja Três Castelos.
Tarif:  113 euro / 7 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

Opțiunea 2:  Apartamentos Turisticos Silchoro | Rating 3.5/5 pe Tripadvisor, camera dubla/twin cu baie privata, piscina, localizat in Albufeira.
Tarif:  182 euro / 7 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

TOTAL

euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 2)

Alte perioade pentru Vacanta Algarve


Zbor din Bucuresti
28 sept.-5 oct. 2017

/ pers. | zbor și cazare 7 nopți

Rezerva zbor  Rezerva cazare
Zbor din Bucuresti
20-27 iunie 2017

/ pers. | zbor și cazare 7 nopți

Rezerva zbor  Rezerva cazare


Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten