Vacanta in Atena si Mykonos: 304 EUR/pers (zboruri, cazare 7 nopti)

0
Mykonos este una dintre insulele exclusiviste ale Greciei, insa iti propunem o idee de aventura pe insula cu un buget redus. Mare turcoaz, plaje albe, gyros, plimbari cu scuterul pe insula si nu in ultimul rand, petrecerile renumite de pe insula, iti pot face vacanta memorabila 🙂

Vacanta include o noapte de cazare in Atena si 6 nopti de cazare in Mykonos. Astfel poti profita de timp ca sa vizitezi si atractiile Atenei.

Inainte sa pleci in vacanta, iti recomandam sa vizionezi filmul "Petros, the Pelikan", filmat in Mykonos, un pelican simpatic devenit si mascota insulei.

Clima: Informatii despre cum e vremea in septembrie in Mykonos, gasesti aici.

304€
 /pers.
Vacanta Grecia
Perioadă: 13-20 sept. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Atena (ATH)
ZBOR 1
PLECARE
Atena (ATH)
Destinatie
Mykonos (JMK)
ZBOR 2
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.