Vacanta in bijuteria Portugaliei, Madeira! 219 EUR (zboruri si 7 nopti de cazare)

0
Urmarim de mult timp sa facem o propunere de vacanta accesibila pentru acest paradis tropical din Europa si una dintre cele mai frumoase destinatii din Portugalia, insula primaverii eterne, MADEIRA!

Cu doar 219 Eur iti poti plati zborurile dus-intors din Bucuresti via Lisabona si 7 nopti de cazare in Funchal. Am inclus 3 propuneri de cazare la hoteluri cu rating bun si aproape de centrul orasului, camera dubla cu baie privata.

Si daca totusi nu te-am convins, vezi mai jos un videoclip cu topul atractiilor din Madeira.

219€
 /pers.
Vacanta Madeira
Perioadă: 7-14 februarie
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Lisabona
ZBOR 1
PLECARE
Lisabona
Destinatie
Funchal
ZBOR 2
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

 

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.