Vacanta in Cipru, 178 euro! (zbor si cazare 5 nopti)

1

Un nou tarif excelent pentru o vacanta pe insula Afroditei in plina vara!

Propunerea de mai jos este cu zbor din Cluj, insa la sfarsitul articolului vei gasi o alta perioada pentru o vacanta ieftina in Cipru cu plecare din Bucuresti.

 / pers.
Vacanta Cipru
PLECARE
Cluj-Napoca
Destinație
Larnaca
 
ZBORCAZARE
Opțiunea 1
5 nopți | /pers.
Opțiunea 2
5 nopți | /pers.

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  15-20 iulie 2017

ZBOR

Ruta:  Cluj-Larnaca-Cluj | zbor operat de Wizzair
Tarif:  73 euro de persoana, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Pasianna Hotel Apartments | Rating 4/5 pe Tripadvisor, bestseller pe Booking.com, apartament cu 1 dormitor si baie privata, situat la 6 minute de plaja.
Tarif:  210 euro / 5 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

Opțiunea 2:  Aparthotel Sunflower | Rating 7.7/10 si bestseller pe Booking.com, studio cu baie privata, aer conditionat, piscina, la 14 minute de plaja.
Tarif:  260 euro / 5 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

TOTAL

euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 2)

Alte perioade pentru Vacanta Cipru


Zbor din Bucuresti
7-14 august 2017

/ pers. | zbor și cazare 7 nopți

Rezerva zbor  Rezerva cazare
Zbor din Cluj-Napoca
1-6 iulie 2017

/ pers. | zbor și cazare 6 nopți

Rezerva zbor  Rezerva cazare


Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Un comentariu

  1. Tocmai ce ne-am intors azi din celebra insula a Afroditei. Este infricosator de cald.Imposibil sa te deplasez intre orele 10am si 8pm.Iar noaptea o savurezi intr-o transpiratie continua si apoape imposibil de respirat.Este criminal de scump absolut totul.In afara de pietroaie,munti de piatra,in apa pietre,pietre peste tot,celebrii maracini uscati,nu prea ai ce vedea.O insula foarte mizerabila.Intr-adevar, apa este de vis.Nici in Thailanda,Filipine nu am vazut asa ceva.Este ireala.Nici cea mai tunata poza nu se apropie de realitate.Fara masina inchiriata va trebui sa scoti cateva sute de euro bune pt excursii.Mult mai ok din punct de vedere al vremii.este in vest-Paphos.Acolo dupa 19 simteai o usoare racoare data de un usor vant dinspre mare.Ziua sunt 7-8 grade diferenta fata de estul insulei.Va doresc mult succes

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten