Vacanta in Cipru, Ayia Napa: 155 EUR/pers (zbor, cazare 6 nopti)

0
Iti propunem inca o idee vacanta la plaja, de data asta in Ayia Napa, Cipru, epicentrul distractiei si nu numai. Cu plaje superbe, ca Nissi beach si  rasarituri de poveste, impreuna cu posibilitati nelimitate de a petrece pana dimineata, cu siguranta in Ayia Napa nu vei avea timp sa te plictisesti. 🙂

Cand am fost in Ayia Napa, am stat la apartament, nu la hotel, lucru foarte convenabil, atat datorita tarifului mic, cat si pentru proximitatea fata de plaja si zona de cluburi. Am gasit pentru tine cateva apartamente similare cu cel in care am stat noi.

Recomandam si plimbarile cu barca spre pesteri, micul parc de distractii din centrul statiunii, sa faceti parasailing si poate chiar sa inchiriati o masina sau un scuter pentru a vizita si alte parti ale insulei, de ce nu, chiar partea turceasca.

Clima: Vezi aici cum este vremea in octombrie.

155€
 /pers.
Vacanta Cipru
Perioadă: 12-18 oct. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Larnaca
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.