Vacanta in Costa del Sol si Gibraltar: 181 EUR/pers (zbor, cazare 5 nopti, transfer)

0
Si cum luna viitoare o sa fim in Portugalia si  spre finele vacantei, o sa ajungem in Malaga pentru cateva zile, sa va spunem ce planuri avem pentru Malaga si bineinteles, ce mai puteti sa faceti intr-o vacanta de 5 nopti in micutul orasel de la Mediterana.

Malaga este asezata strategic, cu legaturi catre multe atractii importante, precum Gibraltar, Marbella, enclava spaniola Melilla sau Caminito del Rey. In Malaga, ultima data am fost acum 5 ani si in cele 4 zile petrecute aici, am reusit sa ajungem si in Gibraltar pentru o zi, insa Caminito del Rey era destul de subred pe vremea aia si nu ne-am riscat.

Astazi, Caminito del Rey este reamenajat complet, in 2015 s-au investit cateva milioane de euro pentru refacerea traseului. Unde mai adaugam ca intrarea este libera si se afla la 45min distanta de Malaga, cu trenul (statia El Chorro). Cand am verificat biletul,  era  aprox. 10 EUR dus-intors.

Gibraltar se afla la aprox. 3 ore distanta de Malaga, transportul se face cu autobuzul Avanza/Portillo si costa 35 EUR dus-intors. Trecerea in Gibraltar se face chiar traversand, pe jos, pista aeroportului. Biletele de autobuz catre Gibraltar se pot rezerva doar pentru luna in curs.

Daca va plictisiti de stat la plaja, va recomandam cu drag o excursie de o zi in Gibraltar si inca o zi la Caminito del Rey. Despre Malaga, am scris mai multe in articolul ce poti face in Malaga si cum ajungi in Gibraltar sau Caminito del Rey.

Clima: Vezi aici cum este vremea in Malaga in luna octombrie.

181€
 /pers.
Vacanta Malaga
Perioadă: 22-27 oct. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Malaga
 
ZBORCAZARETRANSFER

Zboruri ieftine către Malaga din alte orașe


Alege cazare
Optiunea 1
Total 5 nopti | 70€ /pers.
Optiunea 2
Total 5 nopti | 100€ /pers.
Optiunea 3
Total 5 nopti | 110€ /pers.

Inapoi la zbor
Transfer Avanza Bus
35€ /pers. dus-intors
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten