Vacanta in Creta! 186 euro/persoana (zboruri si cazare 7 nopti)

0

Creta este insula cea mai draga noua pana acum, pe care am reusit sa o exploram intr-o proportie considerabila pe parcursul a „numai” 5 ani. Astazi, iti putem da cel putin 28 motive pentru care merita sa vizitezi Creta, dar si o oferta foarte buna pentru o vacanta de 7 nopti pe insula lui Zorba Grecul.

Propunerea de mai jos include zborurile dus-intors din Bucuresti catre Chania cu legatura garantata via Atena. Prima optiune de cazare este la un hotel cu rating de 9/10 pe Booking, in statiunea Kato Stalos unde vei gasi si o plaja cu steag albastru. Afla mai multe informatii despre plajele cu steag albastru si nu rata o excursie pana la plaja cu nisip roz Elafonissi!

Pentru ca escalele sunt destul de lungi, ai ocazia sa vizitezi si centrul Atenei pentru cateva ore. La sfarsitul articolului gasesti si alte perioade pentru o vacanta ieftina in Creta cu plecare din Bucuresti.

 / pers.
Vacanta Creta
PLECARE
Bucuresti
Destinație
Chania
 
  • Opțiunea 1
    7 nopți | /pers.
    Opțiunea 2
    7 nopți | /pers.

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  21-28 sept. 2017

ZBOR

Ruta:  Bucuresti-Atena-Creta | zboruri operate de Ryanair, conexiune garantata
Tarif:  104 euro de persoana, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Pentari | Rating 9/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, aer conditionat, localizat in statiunea Kato Stalos, la 5 min de plaja.
Tarif:  164 euro / 7 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

Opțiunea 2:  Atlantida Mare | Rating 9/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, aer conditionat, situat in statiunea Agia Marina, la 1 min. de plaja.
Tarif:  230 euro / 7 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

TOTAL

euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 2)

Alte perioade pentru Vacanta Creta


Zbor din Bucuresti
22-29 august 2017

/ pers. | zbor și cazare 7 nopți

Rezerva zborRezerva cazare
Zbor din Bucuresti
6-13 iunie 2017

/ pers. | zbor și cazare 7 nopți

Rezerva zbor Rezerva cazare


[su_service title="Cum rezerv vacanța?" icon="icon: heart" icon_color="#e54e53"] Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.