Vacanta in Dubai! 282 Eur (zbor, cazare 4 nopti si mic dejun)

0
Scapa de frig in ianuarie si mergi in Dubai pentru un safari in desertul Arabiei, o plimbare pe insula artificiala in forma de palmier, sa pierzi orele pe langa cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa. Tariful la zbor creste repede, asa ca, daca vrei sa vizitezi Dubai, nu sta prea mult pe ganduri! ?
Cu toate ca este un emirat scump, avem pentru voi cateva ponturi care va pot salva bugetul. Am scris 2 articole despre cum am petrecut noi cateva zile aici si unde am mancat foarte bine cu preturi rezonabile.

Cu Wizz Discount Club, tariful vacantei scade la 262 Eur!

Merita si recomandam sa incerci si  o tura cu un 4×4  sau ATV pe dunele desertului Hatta. ?

Viza: Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru a intra in Dubai, doar de pasaport valabil minim 6 luni. Detalii gasesti si aici.

282€
 /pers.
Vacanta Dubai
Perioadă: 17-21 ianuarie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Dubai
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.