Vacanta in Dubai, 314 euro! (zbor direct si cazare 4 nopti la hotel de lux)

0

Cum ar fi ca in luna decembrie, in loc sa te pregatesti sa mergi la ski, sa-ti iei sandalele, ochelarii de soare si sa vizitezi unul dintre cele mai prospere locuri din lume: Dubai?

Luna decembrie este considerata luna de varf in Emirate. Temperaturile sunt in jur de 25 grade, cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa, desertul Hatta, dar si cele mai mari fantani cantatoare din lume te asteapta intr-o vacanta in Dubai, nici nu se plateste viza, mai avem si zboruri directe din Romania. 🙂

Cu toate ca este un emirat scump, avem pentru tine cateva ponturi care iti pot salva bugetul. Am scris 2 articole despre cum am petrecut noi cateva zile aici si unde am mancat foarte bine cu preturi rezonabile.

 / pers.
Vacanta Dubai
PLECARE
Bucuresti
Destinație
Dubai
 
ZBORCAZARE
Opțiunea 1
4 nopți | /pers.
Opțiunea 2
4 nopți | /pers.

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  12-16 dec. 2017

ZBOR

Rută:  Bucuresti-Dubai-Bucuresti |
Tarif:  216 euro de persoană, dus-intors. Toate taxele incluse.

CAZARE

Opțiunea 1:   Movenpick Hotel Apartments Al Mamzar Dubai | Rating bun, cameră dublă sau twin cu baie privată. Taxe incluse.
Tarif pentru 4 nopți:  197 euro / 2 adulți | euro de persoană.

Opțiunea 2:  Avenue Hotel Dubai | Rating bun, cameră dublă sau twin cu baie privată. Taxe incluse.
Tarif pentru 4 nopți:  237 euro / 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / pers. | zbor și cazare Opțiunea 1
euro / pers. | zbor și cazare Opțiunea 2

Alte perioade pentru Vacanta Dubai


din Cluj-Napoca
12-16 dec. 2017

/ zbor și cazare 4 nopți

Rezervă zbor        Rezervă cazare
din Bucuresti
4-8 oct. 2017

/ zbor și cazare 4 nopți

Rezervă zbor        Rezervă cazare
Datorită ție am fost nominalizați în cadrul evenimentului eTravel Awards 2017 și pentru asta îți mulțumim. Astăzi avem nevoie de ajutorul tău ca să câștigăm. Votează Aventurescu la categoria "Cel Mai Popular Blogger de Travel din România în 2017". Hai să continuăm aventurile extraordinare!

Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente, Termeni și condiții de utilizare și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

Top
error: Content is protected !!

Vrei să te anunțăm când apar oferte noi?

Îți trimitem un email când publicăm o ofertă de vacanță.

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten