Vacanta in Dubai! 370 Eur (zbor din Cluj si cazare 7 nopti)

0

O ocazie foarte buna pentru cei din Ardeal sa vada unul dintre cele mai prospere orase ale lumii! Pentru membrii Wizz Discount tariful zborului scade cu 20 Eur, deci vacanta va costa 350 Eur! Perioada este inca buna pentru a vizita Emiratele!

*Din Bucuresti, tarifele catre si dinspre Dubai sunt mai mari la zboruri directe, insa exista posibilitatea cu plecare din Bucuresti la 56 Eur (link aici) si intoarcere in Cluj la 130 Eur (link aici), daca mai ai si un Wizz Discount, tariful ar iesi la 166 Eur,  iar din Cluj spre Bucuresti zboara Blue Air.

 / pers.
Vacanta Dubai
Perioadă: 1-7 aprilie 2017
PLECARE
Cluj-Napoca
Destinatie
Dubai
 
ZBORCAZARE
Opțiunea 1
7 nopți | /pers.
Opțiunea 2
7 nopți | /pers.

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  1-7 aprilie 2017

ZBOR

Rută:  Cluj-Dubai-Cluj | zbor operat de Wizzair
Tarif:  203 euro de persoană, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Comfort Inn | Rating 3.7/5 pe Tripadvisor, camera dubla/twin cu baie privata, piscina, langa statia de metrou Union.
Tarif:  334 euro / 7 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

Opțiunea 2:   Mark Inn Hotel Deira | Rating 4/5 pe Tripadvisor, camera dubla/twin cu baie privata, langa statia de metrou Union.
Tarif:  360 euro / 7 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 2)


Alte zboruri ieftine către Dubai


Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten