Vacanta in Dubai si Kerala! 570 Eur (zboruri, cazare 14 nopti si mic dejun)

0
Astazi o sa va prezentam o metoda de a scapa de frigul din Romania timp de 2 saptamani, vizitand Dubai, unul dintre cele mai prospere orase ale lumii si stand la plaja intr-un paradis tropical, in cea mai frumoasa zona a Indiei, numita si Tara lui Dumnezeu, Kerala cu doar 570 Eur!

La dus vei ramane 2 nopti in Dubai, dar iti poti prelungi vizita dupa bunul plac, modificand datele de rezervare a biletelor de avion catre India.

In Kerala am propus 2 optiuni de cazare la hoteluri cu rating foarte bun, aproape de plaja, in camere duble, baie privata si nu in ultimul rand aer conditionat, pentru ca in ianuarie sunt peste 30 de grade! 🙂

Zborurile din Dubai sunt pe aeroporturi diferite, dar nu iti face griji, ai destul timp la dispozitie si transferul nu costa foarte mult, iar taxiul si metroul sunt destul de ieftine in Dubai!

PS. Trebuie neaparat sa arunci o privire pe videoclipul de la sfarsitul articolului!

570€
 /pers.
Dubai si Kerala
Perioadă: 19 ian. - 2 feb. 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Dubai (DWC)
ZBOR 1
PLECARE
Dubai (DXB)
Destinatie
Kochi
ZBOR 2
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.