Vacanta in Gibraltar! 149 Eur (zbor, cazare 3 nopti si transfer)

0
Incheiem ziua cu o provocare pentru calatorii pasionati de istorie, aventura si iubitorii de animale: Gibraltar in luna aprilie la doar 149 Eur!

Gibraltar este o destinatie mai greu accesibila pentru Romania si destul de scumpa, dar haideti sa va povestim cum am reusit noi sa ajungem aici cu bani putini: zborul este catre Malaga, unde trebuie sa ramai o noapte (Optiunea 1), astfel ai ocazia sa vizitezi cate ceva si aici, apoi iei un autobuz care te lasa fix in oraselul de granita cu Gibraltar: La Linea de la Conception.

Cazarea propusa de noi este in La Linea intr-un apartament cu 2 camere pentru 4 persoane (Optiunea 2), insa gasesti si optiune pentru doar 2 persoane (Optiunea 3). Nu te speria de distanta, pentru ca ajungi in 10-15 minute in Gibraltar, pe jos :).

Gibraltar se afla la aprox. 3 ore distanta de Malaga, transportul se face cu autobuzul Avanza/Portillo si costa 32 Eur dus-intors. Trecerea in Gibraltar se face chiar traversand pe jos pista aeroportului. Biletele de autobuz catre Gibraltar se pot rezerva doar pentru luna in curs.

Despre mica noastra escapada si ce am facut in Malaga am scris aiciiar mai multe ponturi despre ce poti face o zi in Gibraltar gasesti aici.

149€
 /pers.
Vacanta Gibraltar
Perioadă: 22-25 aprilie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Malaga
 
ZBORCAZARETRANSFER

Zboruri ieftine către Malaga din alte orașe


Alege cazare
Optiunea 1
Total 1 nopti | 21€ /pers.
Optiunea 2
Total 2 nopti | 28€ /pers.
Optiunea 3
Total 2 nopti | 38€ /pers.

Inapoi la zbor
Transfer Avanza Bus
32€ /pers. dus-intors
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten