Vacanta in Goa, India de Mos Nicolae, 446 EUR/pers (zbor, cazare 7 nopti, mic-dejun)

0
Anul acesta de Mos Nicolae, iti propunem o vacanta de 7 nopti la plaja in Goa, India ca sa te pregatesti pentru Craciun si Revelion. 🙂

Zborul este operat de Flydubai si are o singura escala in Dubai. Am inclus in oferta 3 optiuni de cazare la hoteluri cu rating bun sau foarte bun, piscina, camere cu aer conditionat si baie privata. Ca sa te bucuri din plin de tot ce are de oferit Goa, iti recomandam sa iti inchiriezi un scooter, de la 2$/zi.

Viza: Vezi aici informatii despre obtinerea vizei de turist pentru India.

Clima: Vezi aici cum este vremea in decembrie in India.

446€
 /pers.
Vacanta Goa
Perioadă: 5-13 dec. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Goa
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.