Vacanta in Gran Canaria! 250 euro/pers. (zbor si cazare 6 nopti)

0

Am gasit zboruri combinate ieftine (cu conexiune garantata prin Flyhacks.com) si cu orar de zbor excelent catre Gran Canaria, o destinatie perfecta pentru plaja, scufundari si drumetii, dar mai greu accesibila in lunile de varf.

Perioada este una foarte buna pentru o vacanta cu bani mai putini in Insulele Canare, tinand cont ca in sezonul de vara tarifele explodeaza. Mai jos vei gasi propuneri de cazare cu rating bun. aproape de plaja, atat in centrul orasului Las Palmas, cat si in Puerto Rico. Iar daca vrei sa afli ce spun altii despre cum e vremea la sfarsitul lunii septembrie, vezi discutia asta pe Tripadvisor.

La sfarsitul articolului gasesti si alte perioade pentru o vacanta in Gran Canaria cu plecari din Bucuresti si Timisoara.

 / pers.
Vacanta Gran Canaria
PLECARE
Bucuresti
Destinație
Gran Canaria
 
  • Opțiunea 1
    6 nopți | /pers.
    Opțiunea 2
    6 nopți | /pers.

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  20-26 sept. 2017

ZBOR

Ruta:  Bucuresti-Londra-Gran Canaria-Madrid-Bucuresti, zboruri operate de Ryanair.
Tarif:  155 euro de persoana, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Montesol Apartments | Rating 7.5/10 pe Booking.com, apartament cu 1 dormitor si baie privata, piscina. Hotel situat in Puerto Rico, la 9 minute distanta de plaja si 30 minute fata de aeroport.
Tarif:  190 euro / 6 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

Opțiunea 2:  Hostal 7 Soles | Rating 7.4/10 pe Agoda.com, camera dubla/twin cu baie privata. Hotel situat in Las Palmas, la 2 minute distanta de plaja.
Tarif:  192 euro / 6 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

TOTAL

euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 2)

Alte perioade pentru Vacanta Gran Canaria


Zbor din Bucuresti
25 sept. - 2 oct. 2017

/ pers. | zbor și cazare 7 nopți

Rezerva zborRezerva cazare
Zbor din Timisoara
22-29 sept. 2017

/ pers. | zbor și cazare 7 nopți

Rezerva zbor Rezerva cazare


[su_service title="Cum rezerv vacanța?" icon="icon: heart" icon_color="#e54e53"] Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.