Vacanta in Gran Canaria! 257 Eur (zbor si cazare 7 nopti)

0

Pentru ca Tap Portugal au tarife foarte bune la zboruri din Bucuresti catre Gran Canaria, iti propunem sa descoperi un loc magnific unde desertul se intalneste cu oceanul in Insulele Canare!

 / pers.
Vacanta Gran Canaria
Perioadă: 20-27 septembrie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Gran Canaria
 

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  20-27 septembrie 2017

ZBOR

Rută:  Bucuresti-Lisabona-Gran Canaria | zbor operat de Tap portugal
Tarif:  166 euro de persoană, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Falow | Rating 7.2/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, localizat in centrul orasului Las Palmas de Gran Canaria, la 100 de metri de plaja Alcaravaneras.
Tarif:  182 euro / 7 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

Opțiunea 2:   Bungalows Santa Clara | Rating 3.5/5 pe Tripadvisor, bungalow pentru 2 adulti, baie privata, 2 piscine, localizat in Playa del Ingles la 10 min. de plaja.
Tarif:  210 euro / 7 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 2)


Alte zboruri ieftine către Gran Canaria

[su_list] [/su_list]
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.