Vacanta in Insulele Azore, Ponta Delgada! 202 Eur (zboruri si cazare 7 nopti)

0
Astazi am gasit o oferta imbatabila pentru o vacanta tocmai in Insulele Azore, in mijlocul oceanului Atlantic. Tariful de 202 Euro este compus din zboruri dus-intors Bucuresti-Lisabona-Azore, o noapte de cazare in Lisabona si 6 nopti de cazare in Ponta Delgada intr-o casa cu 2 dormitoare.

Asa ca, suna-ti prietenii si incepeti pregatirile, pentru ca Azore este o destinatie mai putin accesibila pentru romani, atat la tarife cat si la zboruri!

Pentru cei care nu vor sa isi petreaca vacanta cu prietenii am inclus si o cazare la hotel in camera dubla cu vedere la ocean, mic dejun inclus, dar tariful este un pic mai mare.

Pentru a calatori in Insulele Azore nu iti trebuie viza, doar pasaport, pentru ca apartin de Portugalia, iar vremea poate deveni capricioasa, pentru ca este extrasezon, dar ai destule lucruri de facut pe insula, chiar daca nu sunt 30 de grade.

202€
 /pers.
Vacanta in insulele Azore
Perioadă: 14-21 feb. 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Lisabona
ZBOR 1
PLECARE
Lisabona
Destinatie
Ponta Delgada
ZBOR 2
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.