Vacanta in Insulele Canare, Fuerteventura! 236 Eur (zboruri si cazare 6 nopti)

0
Luna ianuarie este perfecta pentru a fugi de vremea friguroasa din Romania pentru o vacanta exotica, insa nu tot timpul dispunem de buget pentru Thailanda sau Zanzibar, asa ca astazi am gasit o vacanta exotica in Insulele Canare, fix in mijlocul Oceanului Atlantic, Fuerteventura!!

Cu 236 Eur, iti vei plati zborurile dus-intors si 6 nopti de cazare : 1 noapte vei sta in Madrid (pentru ca zborul spre Fuerteventura este a doua zi dimineata) si 5 nopti in Fuerteventura. Am inclus o noapte de cazare in Madrid, langa aeroport si 2 optiuni de cazare pentru Fuerteventura in camere duble cu bai private.

*Daca esti membru Wizz Discount iti poti achizitiona zborul Bucuresti-Madrid cu Wizzair , iar tariful zborului mai scade cu 20 Eur in medie.

Daca nu esti hotarat inca, arunca un ochi la clipul video de mai jos si afla mai multe despre Fuerteventura aici! 🙂

236€
 /pers.
Vacanta in Fuerteventura
Perioadă: 19-25 ian. 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Madrid
ZBOR 1
PLECARE
Madrid
Destinatie
Fuerteventura
ZBOR 2
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.