Vacanta in Lanzarote! 203 Eur (zboruri si 7 nopti cazare)

0

Luna februarie nu inseamna doar zapada, frig si cer innorat, poate insemna si o vacanta in insulele Canare, Lanzarote! Putem profita de oferta Wizzair si facem o legatura spre o insula cu o vreme mai prietenoasa, vulcani, ocean, peisaje incredibile si preturi mult mai mici, pentru ca este luna cea mai ieftina din an!

Zborul este via Madrid, iar la dus va trebui sa ramai o noapte in capitala. Propunerea noastra de cazare este langa aeroport pentru ca vei ajunge seara, insa dupa preferinte iti poti rezerva o cazare si in centru sa poti vizita o zi si capitala Spaniei. Zborurile si 7 nopti de cazare te vor costa 203 Eur!

PS. Nu ratati Muzeul Subacvatic cu sute de sculpturi pe fundul oceanului!

203€
 /pers.
Vacanta Lanzarote
Perioadă: 8-15 februarie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Madrid
ZBOR 1
PLECARE
Madrid
Destinatie
Lanzarote
ZBOR 2
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.