Vacanta in Malaga si Gibraltar! 171 eur/pers (zbor, cazare 4 nopti si transfer)

0

Malaga este asezata strategic, cu legaturi catre multe atractii importante, precum Gibraltar, Marbella, enclava spaniola Melilla sau Caminito del Rey.

Gibraltar se afla la aprox. 3 ore distanta de Malaga, transportul se face cu autobuzul Avanza/Portillo si costa 26 EUR dus-intors. Trecerea in Gibraltar se face chiar traversand pe jos pista aeroportului. Biletele de autobuz catre Gibraltar se pot rezerva doar pentru luna in curs. Aflata la 10 minute distanta de Gibraltar, a 2-a optiune de cazare se afla in oraselul La Linea unde am stat si noi cand am vizitat Gibraltar.

Despre mica noastra escapada si ce am facut in Malaga am scris aici, iar mai multe ponturi despre ce poti face o zi in Gibraltar aici.

 / pers.
Malaga si Gibraltar
Perioadă: 16-20 mai 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Malaga
 
ZBORTRANSFERCAZARE
Transfer Autobuz Avanza
26€ /pers. dus-intors
Malaga 16-18 mai 2017
2 nopți | /pers.
La Linea de la Concepcion 18-20 mai 2017
2 nopți | /pers.

DETALII VACANȚĂ

Perioadă de călătorie:  16-20 mai 2017

ZBOR

Rută:  Bucuresti-Malaga-Bucuresti | zbor operat de Wizzair
Tarif:  66 euro de persoană, dus-intors.

TRANSFER

Companie:  Autobuz Avanza
Tarif:  26 euro de persoană, dus-intors.

CAZARE

Malaga 16-18 mai 2017:   Ibis Budget Malaga Centro | Rating 7.8/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, localizat in centrul orasului.
Tarif:  86 euro / 2 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

La Linea de la Concepcion 18-20 mai 2017:   La Esteponera | Rating 7.9/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, localizat aproape de granita cu Gibraltar.
Tarif:  72 euro / 2 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / persoană | zbor și cazare


Alte zboruri către Malaga


Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

Top

Vrei să te anunțăm când apar oferte noi?

Îți trimitem un email când publicăm o ofertă de vacanță.

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten