Vacanta in Mallorca! 254 eur (zboruri, cazare 6 nopti, mic-dejun)

0

Tarifele la zboruri catre acest paradis tropical cresc repede, asa ca nu sta pe ganduri daca vrei sa petreci cateva zile in Mallorca.

Pe motorul de cautare alege Ryanair sau Easyjet pentru a vedea tarifele din screenshoturile noastre.

 / pers.
Vacanta Mallorca
Perioadă: 11-17 mai 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Berlin
ZBOR 1
PLECARE
Berlin
Destinatie
Palma de Mallorca
ZBOR 2

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  11-17 mai 2017

ZBOR

Rută:  Bucuresti-Berlin-Palma de Mallorca | zboruri operate de Ryanair si Easyjet
Tarif:  123 euro de persoană, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Hostal Marbel | Rating 7.4/10 pe Booking, camera twin cu baie privata, mic-dejun inclus. Localizat in Can Pastilla.
Tarif:  261 euro / 6 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

Opțiunea 2:   Hotel Roc Linda | Rating 3.5/5 pe Tripadvisor, camera twin cu baie privata, mic-dejun inclus. Localizat in Can Pastila.
Tarif:  286 euro / 6 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 2)Alte zboruri ieftineAceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.