Vacanta in Maroc! 156 Eur (zboruri, cazare 7 nopti si mic dejun)

0
Dupa cum v-am mai spus, vacantele reusite se planifica din timp! Astazi e o oportunitate numa buna pentru organizarea unei vacante in Maroc. Cu 156 euro iti vei plati biletele de avion dus-intors via Milano si 7 nopti de cazare, unde in alta parte decat la riad-uri, hoteluri traditionale marocane. Experimentati cultura marocana si nu uitati sa negociati la souq-urile din Medina! ?

Recomandam mancarea din piata Jamaa el Fna, este proaspata si foarte buna, fiind pregatita inainte de lasarea serii, iar preturile sunt mici. Si nu in ultimul rand, una dintre experientele marocane ce trebuie incercate, o excursie in desertul Sahara.

Citeste aici despre 10 lucruri pe care ar trebui sa le stii daca mergi in Maroc.

156€
 /pers.
Vacanta Marrakech
Perioadă: 10-17 martie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (BGY)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (BGY)
Destinatie
Marrakech
ZBOR 2
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.