Vacanta in Maroc! 184 eur/pers (zboruri, cazare 5 nopti si mic-dejun)

0

Am gasit o combinatie de zboruri accesibile catre Maroc la toamna, iar cazarea este superba, intr-un hotel riad in stil traditional marocan cu recenzii foarte bune din partea turistilor si cu un mic-dejun delicios. La intoarcere ai optiunea sa vizitezi si micutul orasel medieval, Bergamo.

Citeste aici despre 10 lucruri pe care ar trebui sa le stii daca mergi in Maroc.

Pentru a vedea tarifele actualizate, pe motorul de cautare alege Ryanair.

 / pers.
Vacanta Maroc
Perioadă: 8-13 octombrie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (BGY)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (BGY)
Destinatie
Marrakech
ZBOR 2

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  8-13 octombrie 2017

ZBOR

Rută:  Bucuresti-Milano-Marrakech | zboruri operate de Ryanair
Tarif:  123 euro de persoană, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Riad Al Tainam | Rating 8.3/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, aer conditionat, piscina, mic-dejun inclus, localizat in Medina.
Tarif:  122 euro / 5 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

Opțiunea 2:   Riad La Famille | Rating 8.9/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, aer conditionat, mic-dejun inclus.localizat aproape de Medina.
Tarif:  135 euro / 5 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 2)


Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.