Vacanta in Maroc, 199 euro/pers! (zboruri si 5 nopti de cazare)

0

Daca vrei sa experimentezi cultura marocana anul acesta, am gasit o combinatie de zboruri si cateva cazari foarte frumoase in inima Marrakech-ului. Vremea este foarte placuta in octombrie si poti citi mai multe pe Tripadvisor.

Zborurile au conexiune garantata prin Kiwi,  propunerile de cazare sunt bestseller pe Booking.com, riad-uri traditionale marocane, situate in centrul istoric (Medina) sau aproape de centru.

Pentru ca Maroc este o destinatie foarte iubita, iar biletele de avion si cazarile se epuizeaza repede, la sfarsitul articolului mai gasesti inca 2 variante pentru o vacanta in Maroc cu plecari din Bucuresti.

Citeste aici despre 10 lucruri pe care ar trebui sa le stii daca mergi in Maroc.

 / pers.
Vacanta Maroc
PLECARE
Bucuresti
Destinație
Marrakech
 
  • Opțiunea 1
    5 nopți | /pers.
    Opțiunea 2
    5 nopți | /pers.

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  15-20 oct. 2017

ZBOR

Ruta:  Bucuresti-Milano-Marrakech, zboruri operate de Ryanair, conexiune garantata.
Tarif:  146 euro de persoana, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Riad Dar Nael | Rating 8.1/10 si bestseller pe Booking, riad traditional marocan, situat in Medina. Camera dubla/twin cu baie privata si aer conditionat, WiFi gratuit.
Tarif:  107.5 euro / 5 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

Opțiunea 2:  Riad Dar Othmane | Rating 8.8/10 si bestseller pe Booking.com. Camera dubla/twin cu baie privata, aer conditionat, mic-dejun inclus.
Tarif:  125 euro / 5 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

TOTAL

euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 2)

Alte perioade pentru Vacanta Maroc


Zbor din Bucuresti
7-12 nov. 2017

/ pers. | zbor și cazare 5 nopți

Rezerva zborRezerva cazare
Zbor din Bucuresti
21-26 nov. 2017

/ pers. | zbor și cazare 5 nopți

Rezerva zbor Rezerva cazare


[su_service title="Cum rezerv vacanța?" icon="icon: heart" icon_color="#e54e53"] Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.