Vacanta in Marrakech! 125 Eur (zboruri si cazare 4 nopti)

0
Toata lumea stie ca vacantele ieftine se planuiesc din timp, dar de multe ori intervine si problema timpului, asa ca incercam sa legam orice zi libera cu un weekend si sa impartim cat mai bine zilele de concediu, sa ne ajunga pentru cat mai multe plecari. Astazi am gasit zboruri excelente catre Marrakech in perioada 21-25 ianuarie (weekend + o zi libera + 2 zile concediu de odihna), astfel iti poti organiza o excursie pe cinste in inima Marocului.

Recomandam mancarea din piata Jamaa el Fna, este proaspata si foarte buna, fiind pregatita inainte de lasarea serii, iar preturile sunt mici. Si nu in ultimul rand, una dintre experientele marocane ce trebuie incercate, o excursie in desertul Sahara.

Am inclus 3 propuneri de cazare dupa bugetul fiecaruia, cu rating bun, camera dubla/twin cu baie privata, unde in alta parte decat la riad-uri, hoteluri traditionale marocane. Experimentati cultura marocana si nu uitati sa negociati la souq-urile din Medina! ?

Citeste aici  ponturile noastre de calatorie in Maroc.

125€
 /pers.
Vacanta Marrakech
Perioadă: 21-25 ianuarie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (BGY)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (BGY)
Destinatie
Marrakech
ZBOR 2
ZBORCAZARE
Bucuresti - Milano (BGY)
21-25 ian. 2017
Milano (BGY) - Marrakech
21-25 ian. 2017

Alte date disponible pentru ruta Milano (BGY) - Marrakech


Alege cazare
Optiunea 1
Total 4 nopti | 47€ /pers.
Optiunea 2
Total 4 nopti | 48€ /pers.
Optiunea 3
Total 4 nopti | 58€ /pers.

Inapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten