Vacanta in Marrakech! 149 eur (zboruri, cazare 5 nopti si mic dejun)

0
In ultima zi din acest an, ai o oportunitate numai buna pentru organizarea unei vacante in Maroc in 2017! Cu 149 euro iti vei plati biletele de avion dus-intors via Milano si 5 nopti de cazare in centrul orasului la hoteluri traditionale marocane cu rating bun si mic dejun inclus. Experimentati cultura marocana si nu uitati sa negociati la souq-urile din Medina! ?

Recomandam mancarea din piata Jamaa el Fna, este proaspata si foarte buna, fiind pregatita inainte de lasarea serii, iar preturile sunt mici. Si nu in ultimul rand, una dintre experientele marocane ce trebuie incercate, o excursie in desertul Sahara.

Pentru zboruri sunt necesare 3 rezervari: la dus segmentul Bucuresti-Milano este cu Ryanair, zborul dus-intors Milano-Marrakech cu Ryanair, iar segmentul Milano-Bucuresti cu Wizzair.

Citeste aici despre 10 lucruri pe care ar trebui sa le stii daca mergi in Maroc.

149€
 /pers.
Vacanta Marrakech
Perioadă: 19-24 martie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (BGY)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (BGY)
Destinatie
Marrakech
ZBOR 2
PLECARE
Milano (BGY)
Destinatie
Bucuresti
ZBOR 3
ZBORCAZARE
Bucuresti - Milano (BGY)
24 martie 2017
Milano (BGY) - Marrakech
19-24 martie 2017
Milano (BGY) - Bucuresti
24 martie 2017

Alege cazare
Optiunea 1
Total 5 nopti | 63€ /pers.
Optiunea 2
Total 5 nopti | 73€ /pers.

Inapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email atunci când publicăm o ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten