Vacanta in Perla Oceanului Indian, Sri Lanka 447 eur/pers (zbor si cazare 7 nopti)

0
Stiai ca scortisoara provine din Sri Lanka? O destinatie usor evitata de catre calatori in drum spre destinatii mai indepartate, Sri Lanka are de oferit foarte multe. De la plaje salbatice si fauna exotica la ruine antice si cascade minunate.

De 1 Decembrie (si Mos Nicolae), iti propunem o vacanta de 7 nopti langa plaja, in zona Hikkaduwa. Am inclus 3 optiuni de cazare la hotel cu rating bun, aproape de plaja sau chiar pe plaja si cu baie privata. Tariful de 432 eur/pers include zborurile pe ruta Bucuresti-Colombo si cazare 7 nopti.

Zborurile pe ruta Bucuresti – Colombo necesita 2 rezervari si are o escala de o noapte in Milano. La intoarcer vei avea nevoie de o noapte de cazare in Milano. Vezi ofertele de cazare langa aeroportul Malpensa pentru 9-10 dec. 2016.

Cel mai ieftin transfer intre Colombo si Hikkaduwa se face cu trenul, dureaza  1-2 ore si costa aprox. 2 EUR/pers. la Clasa 1.

Clima: Vezi aici cum este vremea in Sri Lanka. Decembrie este inca luna ploioasa, insa pe noi, acest lucru nu ne-a oprit sa calatorim. In Bali, Indonezia, am fost in timpul musonului, dar a plouat cateva zile, in special noaptea, cat sa ne racorim putin, iar ziua era insorita cum nu ne-am asteptat. Vremea poate fi capricioasa, asa ca e bine sa ne facem temele inainte. 🙂

Viza:  Viza se poate obtine online, accesand site-ul www.eta.gov.lk, completand formularul tip cu cateva zile înainte. Taxa de viza se achita deasemenea online. Viza turistica (cu 1 sau multiple intrari) este valabila pentru o perioada de maxim 30 de zile, cu posibilitatea de a fi prelungita in Colombo.

447€
 /pers.
Vacanta Sri Lanka
Perioadă: 1-10 dec. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (MXP)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (MXP)
Destinatie
Colombo
ZBOR 2
ZBORCAZARE
Bucuresti - Milano (MXP)
1-10 dec. 2016
Milano (MXP) - Colombo
1-9 dec. 2016

Alte date disponible pentru ruta Milano (MXP) - Colombo


Alege cazare
Optiunea 1
Total 7 nopti | 91€ /pers.
Optiunea 2
Total 7 nopti | 102€ /pers.
Optiunea 3
Total 7 nopti | 113.5€ /pers.

Inapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email atunci când publicăm o ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten