Vacanta in Perla Oceanului Indian, Sri Lanka! 523 Eur (zboruri si cazare 11 nopti langa plaja)

0
Sri Lanka are de oferit foarte multe. De la plaje salbatice si fauna exotica la ruine antice si cascade minunate.

Cel mai ieftin transfer intre Colombo si Hikkaduwa se face cu trenul, dureaza  1h 30min – 2 ore si costa aprox. 2 EUR/pers. la Clasa 1. Vezi aici detalii despre viza.

 / pers.
Vacanta Sri Lanka
Perioadă: 11-23 martie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Roma (FCO)
ZBOR 1
PLECARE
Roma (FCO)
Destinatie
Colombo
ZBOR 2

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  11-23 martie 2017

ZBOR

Rută:  Bucuresti-Roma-Colombo | zboruri operate de Blue Air si Kuwait Airways
Tarif:  410 euro de persoană, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Avon Hikkaduwa Guest House | 12-23 mar. 2017, rating 8.4/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, aer conditionat, la 1 min. de plaja.
Tarif:  226 euro / 11 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

Opțiunea 2:   Star Holiday Resort | 12-23 mar. 2017, rating 8.5/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, aer conditionat, piscina, aproape de plaja.
Tarif:  291 euro / 11 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 2)Alte zboruri ieftineAceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.